Fudbalska euforija u doba korone: Navijači pohrlili ka Salahu, a on je znao šta mora da uradi (VIDEO)

29.03.2021

18:47

0

Autor: D. B.

Egipat pobedio Komore

Fudbalska euforija u doba korone: Navijači pohrlili ka Salahu, a on je znao šta mora da uradi (VIDEO)
Copyright Profimedia

Ako vam je bio potreban dokaz da je Mohamed Salah idol u Egiptu, posle pobede njegovog nacionalnog tima nad Komorima (El Fardu Ben nije igrao za najveće iznenađenje kvalifikacija za Kup Afričkih nacija, tim koji se prvi put plasirao na završni turnir ovog takmičenja) od 4:0.

Salah je postigao dva gola, postao je drugi najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima Egipta. Napadač Liverpula sada na svom kontu ima 43 postignuta gola za “faraone”, pa je prestigao Hasana Ahmeda Al-Šazlija. Ispred njega je sada samo legendarni Hosam Hasan koji je čak 68 put tresao mreže rivala u uniformi nacionalnog tima. Salah je postao i drugi najbolji strelac u istoriji kvalifikacija za Kup Afričkih nacija, a ispred njega je samo nekadašnji kamerunski napadač Semjuel Eto.

Logično, mediji u Engleskoj posveti su veliku pažnju ovom meču, budući da je Salah jedna od najvećih zvezda u Premijer ligi. Njih nije toliko fasciniralo ono što je Salah uradio na terenu, već ono što se dešavalo posle utakmice.

A tada su na teren uleteli navijači koji su želeli da ga dotaknu ili poljube. Salah se trudio da potpuno ispoštuje pravila fizičke distance, pa su čak i slefi fotke rađene sa distance od metar.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike