KRAJ: Zvezda ekspresno do polufinalu Kupa (VIDEO)

30.03.2021

13:50 >> 16:04

0

Autor: Adam Štulić

Crveno-beli eliminisali IMT

KRAJ: Zvezda ekspresno do polufinalu Kupa (VIDEO)
Copyright MN Press

Reprezentativna pauza je gotova za fudbalere Crvene zvezde.

Izabranici Dejana Stankovića su u četvrtfinalu Kupa Srbije na stadionu “Rajko Mitić” slavili 3:0 protiv jednog od najvećih iznenađenja ovosezonskog izdanja masovnijeg takmičenja IMT.

Pročitajte još

90′ – KRAJ

Čim je istekao 90. minut meč je završen. Crvena zvezda je slavila protiv IMT 3:0.

86′ – PAVKOV

Najbolja prilika za crveno-bele u drugom poluvremenu. Pavkov je šutirao sa 17, 18 metara, ali je Katić uspeo da interveniše.

78′ – POPOVIĆ

Zapretili su gosti prvi put u drugom poluvremenu. Ilić je sjajno šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Popović vrhovima prstiju uspeo loptu da odbije u korner.

68′ – NOVE IZMENE

Dejan Stanković je napravio dve poslednje promene na današnjem meču. Kataija i Falćinelija zamenili su Bakajoko i Pavkov. Dve izmene i kod gostiju. Nekadašnji napadač Partizana Beko Fofana na terenu je umesto Stamenića, dok je Lazovića zamenio Todorović.

62′ – PRVA PROMENA KOD GOSTIJU

Umesto Kijevčanina u igri je Ilić. U istom minutu prvo uzbuđenje u drugom poluvremenu. Falćineli je po levoj strani ušao u kazneni prostor, šutirao je sa 14 metara po zemlji u drugi ugao, ali je lopta otišla pored stative.

MN Press

54′ – BEZ UZBUĐENJA

Ističe prvih desetak minuta igre u drugom poluvremenu, koji protiču u mirnijem tonu, bez prevelikih uzbuđenja.

46′ – DVOSTRUKA PROMENA

Dejan Stanković je na pauzi napravio dve promene. Falka je zamenio Petrović, dok je Vukanović na terenu umesto Sanoga.

45′ – POLUVREME

Posle jednog minuta nadoknade vremena završeno je prvo poluvreme na stadionu “Rajko Mitić”.

MN Press

36′ – PRVA PROMENA I ŠANSA ZA IMT

U 36. minutu Dejan Stanković je napravio prvu promenu. Umesto Milunovića na terenu je Veljko Nikolić. Nedugo potom gosti su imali još jednu priliku, posle akcije po desnoj strani, Glišić je šutirao iskosa sa sedam metara, gađao je drugi ugao, ali je lopta otišla pored gola.

30 – MIRNO

Posle trećeg Zvezdinog gola intenzitet igre je za nijansu opao, pa se poslednjih desetak minuta ništa značajno nije desilo na terenu.

21′ – GOOOL (VIDEO)

Prvenac u Zvezdinom dresu postigao je Falko. Akcija je krenula od golmana Popovića, nastavila se po levoj strani, lopta je došla do Ivanića, koji je u kaznenom prostoru po zemlji proigrao Falka, a Italijanu nije bilo teško da je sa desetak metara sprovede u mrežu.

16′ – VELIKA PRILIKA ZA IMT (VIDEO)

Teško će gosti imati bolju priliku od ove koju su propustili. Rodić i Degenek se nisu najbolje sporazumeli u kaznenom prostoru Zvezde, Lučić je uvukao između njih, uzeo loptu i izašao sam pred Popovića. Šutirao je sa sedam, osam metara, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

11′ – GOOOL (VIDEO)

Zvezda je duplirala prednosti. Strelac je bio Katai iz slobodnog udarca. Sjajno je ofanzivac crveno-belih šutirao sa dvadesetak metara i od stative poslao loptu iza leđa mladog Katića.

7′ – PRETE GOSTI

Posle kornera sa desne strane lopta je pala na drugu stativu, jedan od fudbalera IMT je primio na grudi i šutirao, ali je Popović bio oprezan i uspeo je da interveniše.

6′ – ŠANSA ZA SRNIĆA

Tek što su gosti krenuli sa centra, mogli su drugu put po loptu u svoju mrežu. Falko je sjajno proigrao Srnića u kaznenom prostoru, Zvezdin ofanzivac je šutirao sa sedam metara pored istrčalog golmana gostiju, ali je lopta otišla pored stative.

4′ – GOOOL (VIDEO)

Zvezda vodi golom Falćinelija. Ivanić je na levoj strani odigrao povratnu loptu do Rodića koji je dobro centrirao na peterac, gde se najbolje snašao italijanski napadač i glavom poslao loptu u mrežu gostiju.

1′ – POČELA UTAKMICA

Prvi su sa centra krenuli gosti, koji će u prvom poluvemenu napadati ka golu ispod severne tribine.

15.55′ – SASTAVI

CRVENA ZVEZDA: Popović, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Sanogo, Srnić, Falko, Katai, Ivanić, Falćineli.

IMT: Katić, Vukašinović, Damjanović, Marković, Zorić, Stefanović, Glišić, Kijevčanin, Stamenić, Lazović, Lučić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike