FSS potvrdio: Pantelić menja Kokezu do izbora novog predsednika

01.04.2021

16:44 >> 16:47

0

Autor: N. St.

Izvršni odbor doneo odluku

FSS potvrdio: Pantelić menja Kokezu do izbora novog predsednika
Copyright MN Press

Dilema više nema. Ono što je najavljeno je postalo i zvanično. U Sportskom centru Izvršnog odbora FSS je održana sednica kojom je presedavao zamenik predsednika Marko Pantelić.

Ispoštovano je ono što piše u pravilniku.

Izvršni odbor FSS konstatovao je da je danom podnošenja ostavke, Slaviša Kokeza prestao da obavlja funkciju predsednika FSS. Izvršno odbor je konstatovao da će Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS, u skladu sa pravilima propisanim čl.49 i 50. Statuta FSS, do izbora novog predsednika FSS obavljati sve poslove iz nadležnosti predsednika FSS, odnosno zastupnika FSS, pošto je u skladu sa odredbama Statuta FSS već upisan kao zastupnik FSS u odgovarajući registar koji vodi Agencija za privredne registre – navodi se u saopštenju i dodaje da je usvojen finansijski plan za 2021. godinu.

Osvrnuli su se i na igre „orlova“ u kvalifikacijama za Mundijal

Izvršni odbor FSS je izrazio zadovoljstvo zbog odličnog starta „A“ reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2022. i čestitao selektoru Draganu Stojkoviću, stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima.

Takođe, doneta je odluka o snimanju svih utakmica omladinske i kadetske lige Srbije u cilju regularnosti i afirmacije fudbala u mlađim kategorijama. Uz to će oko 30 dece sa Kosova i Metohije biti gosti u kampovima FSS u narednom periodu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike