Zvezdi derbi, u Partizanu ljuti zbog penala

04.04.2021

11:11 >> 11:21

0

Autor: D. B.

Do srede, kada na megdan izlaze seniorski timovi, pričaće se o duelu omladinaca

Zvezdi derbi, u Partizanu ljuti zbog penala
Copyright

Sreda će biti dan u kome će pažnja čitave fudbalske javnosti biti okrenuta ka stadionu “Rajko Mitić” na kome će, drugi put ove sezone, snagu odmeriti prvotimci Crvene zvezde i Partizana.

Nedelja je, pak, dan u kome snagu odmeravaju omladinci, kadeti i mlađi kadeti.

Prvo su megdan podelili omladinci. Meč je završen pobedom crveno-belih 1:0 (0:0).

Gol odluke postigao je Knežević u 56. minutu i to iz jedanaesterca. Imali su mnogo domaćini primedbi na odluku da bude dosuđen kazneni udarac.

Printskrin/Youtube/FK Partizan Beograd

Meč je bio pun tempa i prilika. Tokom prvog poluvremena nešto više šansi imali su igrači Partizana koji su u četiri navrata opasno zapretili golmanu Zvezde Ćopići. Ruku na srce i crveno-beli omladinci imali su šanse.

Posle Zvezdinog gola, crno-beli su imali veliku priliku kada se posle velike gužve i pravog malog karambola zatresla i prečka. U samom finišu bilo je prilika na obe strane, ali rezultat se nije menjao.

Zvezda je meč počela u postavi: Ćopić, Krstić, Petrović, Leković, Gočobija, Pantić, Ćurić, J. Mituljikić, Kahvić, Knežević, N. Mituljkić, dok su šansu sa klupe čekali Marinković, M. Stojanović, Lukić, Radojević, L. Stojanović, Pirgić i Bačanin.

Pročitajte još

Crno-beli su meč počeli u postavi Gočmanac, Bojat, Grković, Ilić, Đorđević, Rašković, Vranić, Purić, Milovanović, Vlahović i Petković, dok su na klupi bili Terzić, Stojanović, Stanković, Mulić, Damjanović, Mićić i Kovinić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike