„Delije“ iz celog regiona bakljadom dale podršku Zvezdi pred derbi sa Partizanom (Video)

07.04.2021 | 10:26 >> 11:19

Autor: Milan Nastić

Goreli Srbija, Republika Srpska, Crna Gora i Makedonija

Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su podršku iz celog regiona pred današnji večiti derbi sa Partizanom.

Naime, popularne „delije“ su u čak 51 gradu upalile baklje i time pokazale koliko im znači da crveno-beli pobede u duelu sa crno-belima, odnosno da armija Zvezdinih navijača želi da igrače na terenu dodatno motiviše, pokazavši veliku vernost prema klubu.

Navijači su napravili bakljadu u većini srpskih gradova – Beogradu, Mladenovcu, Niša, Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Topoli, Somboru, Čačku, Subotici, Somboru…, ali i van prostora Srbije.

Pročitajte još

„Gorelo je“ i u Crnoj Gori u Podgorici, Nikšiću, kao i u Republici Srpskoj, Srpskom Sarajevu, Trebinju i Višegradu, ali i u Makedoniji, konkretno u Kumanovu.

Zvezda je dobila podršku i iz Rusije, konkretno iz Petrograda. Poznato je da crveno-beli imaju armiju navijača širom Evrope i da spadaju u jedne od najvernijih na Starom kontinentu i u velikom broju prate mečeve svog voljenog kluba.

Nema dileme i da će pred današnji meč sa Partizanom popularne „delije“ na svom stadionu dočekati igrače Zvezde kako bi ih dodatno motivisale da slave u večitom derbiju protiv velikog sportskog rivala.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam