Tadić: Dođe mi da zaplačem!

09.04.2021

07:25 >> 09:28

0

Autor: D. B.

Kapiten Ajaksa i Srbije ljut na sebe zbog promašenog penala na meču sa Romom

Tadić: Dođe mi da zaplačem!
Copyright Profimedia

Tokom karijere Dušan Tadić je izveo 74 jedanaesteraca. Pogodio je 62. Ali, ovaj 12. promašaj koji se dogodio u četvrtak uveče na meču protiv Rome u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope mogao bi baš skupo da košta njegov tim.

Tadić je jako loše izveo penal u momentima kada je Ajaks vodio sa 1:0, a Roma je zatim napravila i veliki preokret i na kraju je slavila sa 2:1.

Da li boli? Boli. Zaplakao bih. Fudbal je emocija – govorio je Tadić u kamere “RTL7” posle meča – Imao sam priliku da donesem prednost 2:0. Nisam očekivao da ću da promašim. Imali smo toliko šansi da postignemo još neki gol. Promašili smo previše prilika. Ovo mora da nam bude lekcija. Idemo da ih pobedimo u revanšu.

A golman Rome Pau Lopes tvrdi da način na koji je odbranio Tadiću penal nije slučajnost. Dušan je šutirao po sredini gola, a Španac nije krenuo ni desno ni levo.

Pročitajte još

Znao sam da Tadić često šutira po sredini gola. Analizirao sam penale zajedno sa Markom Savoranijem kad smo se pripremali za meč. Ostao sam na mestu i imao sreće da ga pročitam – tvrdi Lopez.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike