Lalatovićev zemljotres u Novom Sadu: Odlazim, ovde me ne žele pošto pravim dobre rezultate

09.04.2021

15:05 >> 15:06

0

Autor: D. B.

Trener Vojvodine ponovo u ratu sa upravom kluba

Lalatovićev zemljotres u Novom Sadu: Odlazim, ovde me ne žele pošto pravim dobre rezultate
Copyright MN PRESS

Nenad Lalatović posle dve godine odlazi iz Vojvodine!

Trener Superligaša iz Novog Sada na konferenciji za medije pred meč protiv Zlatibora u dugom izlaganju otkrio je da je završio sa ovim klubom i da je revoltiran ponašanjem uprave.

– Uvek ću štiti svoje igrače, preponosan sam, postao sam bolji trener i čovek pored njih. Ja ću otići iz Vojvodine na leto i to uprava želi. Ove sekunde bih dao otkaz, to je njihova sramota što ne zovu mene i mojih deset igrača kojima ističu ugovori. Svi klubovi nek znaju da ja od leta nisam trener Vojvodine pošto me ova uprava ne želi.

Lalatović priznaje da mu je teško da motiviše igrače i da su mnogi počeli da ga kritikuju što je Vojvodina četvrta na tabeli.

Bićemo treći! Pun sam samopouzdanja – kažem vam da će Vojvodina biti treća, vodiću tim kao da se borimo za opstanak. Ova dva kola sam hteo da im dam malo oduška, ali vidim da smeta stručnjacima, pa kad smo četvrti nekima smeta – tvrdi Lalatović koji dodaje i da se kao lav bori za klub, a da ga je Vojvodina zbog toga kaznila.

Ne žele me jer pravim dobre rezultate. Čiji sam ja ljubimac? Nisam ja ničiji, da ne nabrajam druge kojima je sve dato u smislu budžeta, a ja dovodim igrače bez obeštećenja. Kažu ne volim strance, a kad kažem – onda nema para. Hoću da kažem da volim ovaj klub i imam sjajnu saradnju sa navijačima, ali… – emotivno je pričao Lalatović uz objašnjenje da se nije spremao za ovakav govor, već da ga vode emocije.

Pročitajte još

Umesto zaključka čovek britkog jezika je poručio.

– Zapušićemo svima usta. Borićemo se kao da se borimo za opstanak i momci moji nadam se da vi koji želite, da ćete ostati u Vojvodini jer ste to zaslužili zbog onoga što ste dali klubu. Ja neću ostati, da ne bi brinuli za zdravlje. Neka dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim. Sa mnom ne znaju, ja im kažem suprotan sastav – završio je u svom stilu Lalatović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike