Junajtedova osveta Murinju, Totenhem sve dalje od Evrope

11.04.2021

21:58 >> 22:05

0

Autor: Adam Štulić

Crveni đavoli slavili u Londonu posle preokreta, Arsenal ubedljiv

Junajtedova osveta Murinju, Totenhem sve dalje od Evrope
Copyright Tanjug/Adrian Dennis/Pool via AP

Mančester junajted je servirao osvetu Žozeu Murinju i Totenhemu. Posle poniavajućih 1:6 početkom oktobra prošle godine na “Old Trafordu”, izabranici Ole Gunara Solskjera su se revanširali “pevcima” i još više ih udaljili od mesta koje naredne sezone vodi na evropsku scenu – 3:1.

Po ko zna koji put ove sezone na gostujućem terenu, “crveni đavoli” su došli do tri boda na gostujućem terenu pošto su prvo poluvreme završili u minusu. Totenhem je vodio od 40. minuta golom Sona, pošto je pet minuta ranije VAR poništio pogodak Edinsona Kavanija.

Ipak, u nastavku su fudbaleri Mančestera još jednom pokazali da im nikakav problem ne predstavlja to što u drugi deo meča ulaze sa zaostatkom. Najpre je Fred u 57. minutu poravnao rezultat, da bi dvadesetak minuta kasnije Kavani napravio preokret, a u šestom minutu nadoknade vremena Grinvud je overio trijumf gostiju.

Arsenal je ubedljivo slavio na gostovanju prežaljenom Šefildu (3:0), Vest Hem je u Londonu bio bolji od Lestera (3:2), dok je Njukasl trijumfovao u gostima protiv Barnlija 2:1.

Pročitajte još

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike