Stigla je potvrda: Bajern traži novog trenera

17.04.2021

16:59 >> 17:04

0

Autor: Adam Štulić

Hansi Flik potvrdio da napušta Alijanc arenu

Stigla je potvrda: Bajern traži novog trenera
Copyright AP Photo/Michael Sohn

U noći pirove pobeda Bajerna u Parizu (1:0), protiv PSŽ u revanš meču četrtfinala Lige šampiona, legenda nemačkog fudbala Lotar Mateus ekskluzivno je objavio promenu na klupi Bavaraca.

Nekadašnji trener Partizana, navodno, je bio među kandidatima za naslednika Joakima Leva na mestu selektora Nemačke, ali je on posle duela na “Parku prinčeva” otkrio da će taj posao obavljati neko drugi.

Naime, Mateus je rekao da će Hanski Flik na kraju sezone preuzeti “pancere”, dodavši da su čelnici minhenskog velikana kontraktirali Julijana Nagelsmana. I izgleda da je bio u pravu, barem što se tiče budućnosti Flika na “Alijanc areni”.

– Rekao sam ekipi da sam tokom nedelje obavestio klub da želim da raskinem ugovor na kraju sezone – kazao je posle subotnje bundesligaške pobede protiv Volfsburga (3:2) Flik.

Slična saznanja kao i Mateus ima i fudbalski novinar Fabricio Romano.

– Flik je odlučio da napusti Bajern, upravo je objavio svoju odluku. Nagelsman je prvi pik Bajerna, ali pregovori sa Lajpcigom neće biti laki. Posle objavljivanja odluke o budućnosti u Bajernu, Flik će preuzeti nemačku reprezentaciju, posle EURA – napisao je Romano na “Tviteru”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike