Novi skandal: Sudije namestile meč Sloga-Trajal (VIDEO)

19.04.2021

07:53 >> 09:26

0

Autor: 24sedam

Nova bura, a nadležni u FSS i dalje ćute

Novi skandal: Sudije namestile meč Sloga-Trajal (VIDEO)
Copyright Printskrin/Yotube/Prva liga Srbije

Nema kraja skandalima u srpskom klupskom fudbalu! UEFA je dostavila dokaze FSS za još jedan meč koji je označen kao sumnjiv!

Reč je ponovo o duelu 26. kola Prve lige Srbije između Sloge i Trajala koja je završena 0:0, a koja se našla po lupom zbog velikih uplata u pojedinim kladionicama. Prema objašnjenju ovo je za nijansu delikatniji slučaj od prethodna dva zbog toga što su kao glavni inicijatori neregularnosti označena službena lica!

U analizima koje je dostavila UEFA posebno se spominju postupci glavnog sudije Pavla Ilića iz Kragujevca. On je domaćinu pokazao devet žutih kartona, a dosudio je i penal za goste. Prvotimac Trajala Stefan Golubović, najstrožu kaznu nije pretvorio u pogodak, jer je golman Sloge, Nemanja Andrijanić, uspeo da zaustavi loptu.

Zatraženo i pismeno izjašnjavanje pomoćnih arbitara Nebojše Tubića i Marka Živkovića, kao i četvrtog arbitra meča Nikole Đorđevića. U izveštaju iz Niona apostrofiran je i posmatrač suđenja Zoran Sandić iz Lajkovca.

Prema očekivanjima Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Ivanom Nikolićem već u četvrtak bi mogla da objavi kaznu zbog dešavanja na ovom meču. Ovaj put kaznu ne treba očekivati za klubove, već za sudije.

Pročitajte još

Podsetimo čačanski Borac 1926 i GFK Jagodina kažnjeni su oduzimanjem po šest bodova i ukupno sa deset miliona dinara.

A nadležni u Fudbalskom savezu Srbije i dalje ćute…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike