Zvezda se oglasila zbog Kataija: Vesti su dobre...

08.12.2020

14:26

0

Autor: J. T.

Crveno-beli ne žele da se stvara netačna slika o zdravlju njihovog igrača, ali ne navode o čemu se tačno radi

Zvezda se oglasila zbog Kataija: Vesti su dobre...
Copyright MN Press

Aleksandar Katai nije igrao od 12. novembra i nastupa za Srbiju protiv Škotske u baražu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kom su gosti slavili posle penala. Nisu se oglašavali iz Crvene zvezde o čemu se radi i zašto sjajnog driblera nema na terenu, a ispostavilo se da je reč o zdravstvenim problemima.

O čemu konkretno, ispričao je doktor Miljko Ristić, inače član UO FK Crvena zvezda, dok se klub oglasio saopštenjem u kom navodi da je Katai dobro, da privodi kraju neophodna testiranja, ali ne i konkretno koji je problem u pitanju.

-U cilju sprečavanja daljih dezinformacija u vezi sa zdravljem Aleksandra Kataija, Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je naš prvotimac dobro i da svi nalazi ukazuju da će tako i ostati. Katai privodi kraju niz neophodnih testiranja kojima je podvrgnut posle redovnih reprezentativnih obaveza. Vesti su dobre i na taj način treba posmatrati celu situaciju. Ipak, u želji da se ne stvara netačna slika o njegovom zdravstvenom stanju, a samim tim i produkovanje lažnih informacija, molimo medije i javnost da poštuju njegovu privatnost i uzdrže se od daljih nagađanja, a klub će pravovremeno i tačno objaviti sve neophodne informacije. Aleksandru želimo dobro zdravlje i da ga što pre ponovo vidimo na terenu – piše u poruci Crvene zvezde koja je prosleđena medijima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike