Sergej i Lacio deklasirali Milan: VAR, sudija Orsato i trijumf Rimljana

26.04.2021

20:41 >> 20:46

0

Autor: N. St.

Interesantan meč u italijanskoj prestonici

Sergej i Lacio deklasirali Milan: VAR, sudija Orsato i trijumf Rimljana
Copyright Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Inter ide ka Skudetu i ima veliku bodovnu prednost, tako da će se znatno veća borba voditi za mesta koje vode u Ligu šampiona.

Sada se u tu trku uključio i Lacio koji je deklasirao Milan – 3:0 (1:0).

Domaći tim je poveo već u drugom minutu preko Koree. U 43. je Lacari zatresao mrežu, gol je prvobitno bio priznat, da bi posle gledanja VAR-a utvrđeno da je bio mali ofsajd, pa je pogodak poništen. Samo što se nastavilo drugo poluvreme Korea je postigao svoj drugi pogodak. Ponovo ista situacija – priznat gol i čekanje na VAR. Sudija Orsato je na kraju otišao da pogleda snimak, izgledalo je da je zaista Čalhanoglu bio fauliran pre pogotka, ali odluku nije promenio, na semaforu je ostalo 2:0.

Lacio je bio bolji tim, nastavio je da napada, lob Imobilea sa ivice šesnaesterca je završio na stativi, ali se najbolji strelac Rimljana iskupio i u 87. minutu je pogodio. Sergej Milinković-Savić je odigrao svih 90 minuta.

Što se tabele tiče, Atalanta je trenutno najbliža elitnom takmičenju, jer je druga i ima 68 bodova, Napoli, Juventus i Milan imaju po 66, a Lacio 61 i meč manje. Do kraja sezone je ostalo još pet utakmica. Najveća briga je svakako u redovima „Stare dame“ koja je u opasnosti da ostane bez Lige šampiona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike