Novi maler u Humskoj, Obradović pod znakom pitanja za finale Kupa

27.04.2021

15:49

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni levi bek povredio se tokom meča sa Spartakom

Novi maler u Humskoj, Obradović pod znakom pitanja za finale Kupa
Copyright MN Press

U Partizanu nema mira pred ulazak u završnicu sezone i pripreme za finale Kupa protiv Crvene zvezde (25. maj). Aleksandar Stanojević već neko vreme ne može da računa na Nemanju Stevanovića, Vladimira Stojkovića i Sejdubu Sumu, a od nedelje je van pogona i Ivan Obradović.

Kako pišu beogradski mediji, iskusni levi bek polomio je šaku tokom utakmice sa subotičkim Spartakom na Topčiderskom brdu (2:1) i veliko je pitanje da li će biti spreman za najvažniji meč kluba iz Humske u završnom delu takmičarske godine.

Obradović je odigrao svih 90 i kusur minuta protiv Subotičana, ali je posle utakmice počeo da oseća bolove koji su inicirali odlazak na dodatne pretrage, koje su pokazale da je defanzivac crno-belih slomio dva prsta i nagnječio deo šake, pa je shodno tome cela ruka imobilisana gipsom i zavojima.

Odradović je već počeo sa terapijama, a njegovu želju da i u tom stanju trenira i igra utakmice sprečio je s razlogom trener Aleksandar Stanojević, ne želeći da rizikuje i dovede u još veći problem iskusnog igrača.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike