Klopu nije zanimljiv, Konseisao još nije odlučio: Grujić dokazuje da je igrač za Porto (VIDEO)

01.05.2021

08:13 >> 08:14

0

Srpski reprezentativac odigrao jednu od najboljih partiju otkako je u portugalskom prvenstvu

Klopu nije zanimljiv, Konseisao još nije odlučio: Grujić dokazuje da je igrač za Porto (VIDEO)
Copyright Profimedia

Prvim golom u portugalskom prvenstvu, Marko Grujić je doneo važnu pobedu ekipi Porta. Sa tri boda iz meča sa Famalikaom, Porto je zadržao malu nadu da bi mogao u preostala četiri kola da usustigne vodeći Sporting, koji beži tri boda i ima utakmicu manje.

Grujić je postigao pogodak glavom u 76. minutu u stilu Aleksandra Mitrovića, ali i bez gola za njegovu partiju se mogla dati najveća ocena, jer se odlično kretao i pokrivao prostor na sredini terena, uz učinak od 93 odsto uspešnih dodavanja.

Snimak gola Grujića – 2:30

Srpski reprezentativac izgleda da dolazi do svog ritma tek u završnici sezone kada se donosi odluka o njegovoj budućnosti. Ranije su mediji u Portugalu najavljivali njegov povratak u Liverpul, jer je obeštećenje od 24 miliona evra bilo neprihvatljivo za Porto, ali ne bi bilo prvi put da se u razgovorima pronađe prihvatljivo rešenje za obe strane.

Pročitajte još

U gostujućem timu nije bilo bivši mladih reprezentativaca Srbije. Štoper Crvene zvezde na pozajmici u Famalikau Srđan Babić već mesec dana ne igra zbog povrede, dok Andrije Lukovića nije bilo u sastavu odlukom trenera Ive Vijeire.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike