Milivojević opleo po bivšem predsedniku FSS: Zbog Kokeze sam otišao iz reprezentacije

01.05.2021

16:12 >> 16:20

0

Autor: Milan Nastić

Kapiten Kristal Palasa smatra da je žrtvovao sebe za buduće generacije

Milivojević opleo po bivšem predsedniku FSS: Zbog Kokeze sam otišao iz reprezentacije
Copyright MN Press

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević pričao je za ostrvski sajt Insidefutbol.com u kome se dotakao igranja za reprezentaciju Srbije, napominjući da je zbog bivšeg prvog čoveka FSS Slaviše Kokeze odlučio da više ne igra za svoju selekciju.

– Imao sam probleme sa predsednikom Saveza Slavišom Kokezom i od tada sam odlučio da više ne igram za reprezentaciju Srbije. Slobodno mogu da kažem da sam žrtvovao sebe za bolje sutra budućih igrača i da im se ne ponovi, ono što se meni dogodilo. Sada on više nije na čelu Saveza, došli su neki drugi ljudi, i nadam se da će se uskoro srpskom fudbalu dogoditi bolje stvari – poručio je Milojević za Insidefutbol.com.

Pročitajte još

Bivši igrač Crvene zvezde, Olimpijakosa i Anderlehta osvrnuo se i na svoju karijeru.

– Često mi kroz glavu prolaze takve misli i mogu da kažem da sam ponosan i srećan na sve što sam uradio u karijeri. Igrao sam na najvećim takmičenjima, a kruna mi je bila kad sam nastupao za svoju zemlju na Svetskom prvenstvu, što je san svakog igrača, pa i mene. Osvojio sam dosta trofeja u karijeri, i što se tiče nekih budućih planova, najvažnije da sam zdrav.

Luka Milojević je priznao da voli da igra tenis, ali da još nije upoznao Novaka Đokovića,svog zemljaka i najboljeg igrača na svetu.

– Nisam imao priliku da se upoznam sa Noletom. On je jedan od najvećih sportista u istoriji moje zemlje. Imam veliko poštovanje prema njemu, kao sportistu, ali kao i čoveka. Želeo bih da se jednog dana sretnemo i odigramo jedan meč, da me mine želja da igram protiv najboljeg na svetu. Mnogo je uradio za Srbiju – zaključio je Milivojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike