Zvezdino klupko se polako odmotava: Potencijalni rivali su Ajaks, Junajted, Šahtjor, Roma, Arsenal...

09.12.2020

22:58 >> 23:03

0

Autor: N. St.

Crveno-beli su saznali još timova protiv kojih bi mogli da igraju

Zvezdino klupko se polako odmotava: Potencijalni rivali su Ajaks, Junajted, Šahtjor, Roma, Arsenal...
Copyright MN Press

Trebaće Crvenoj zvezdi velika pomoć fortune na žrebu u Nioniu u ponedeljak. Srpski predstavnik je obezbedio proleće u Evropi, ali se nada da će sreća biti uz njih.

Večerašnjim utakmicama u Ligi šampiona je stavljena tačka na grupnu fazu. Poznato je koje ekipe će kao trećeplasirane nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, a to su – Salzburg, Šahtjor, Olimpijakos, Ajaks, Krasnodar, Klub Briž, Dinamo Kijev i Mančester junajted.

Pročitajte još: Karim Benzema sačuvao Real u LŠ i posao Zinedinu Zidanu, Marko Nikolić se oprostio od Evrope

Međutim, ne mogu svi oni da budu rivali crveno-belima. Pravila nalažu da se timovi dele u dve grupe sa po 16 povlašćenih i 16 nepovlašćenih timova. Povlašćene čine 12 pobednika grupa u Ligi Evrope i četiri tima koja dolaze iz Lige šampiona, koja imaju najveći broj bodova. U ovom slučaju to su Junajted, Ajaks, Šahtjor i Klub Briž. Među nepovlašćene će Krasnodar, Salzburg, Dinamo Kijev i Olimpijakos.

A, pobednici grupa u LE koje bi srpski šampion mogao da izvuče su – Roma, Arsenal, Slavija Prag ili Leverkuzen, Rendžers ili Benfika, Granada ili PSV, Napoli ili Sosijedad, Lester ili Braga, Lil ili Milan, Viljareal, Antverp ili Totenhem, Dinamo Zagreb. Hofenhajm je siguran pobednik grupe, ali protiv njih ne mogu da igraju, jer su u istoj grupi bili. U četvrtak je poslednje kolo grupne faze takmičenja posle koga će se rešiti sve dileme, odnosno biće jasno koji od timova koje razdvaja reč ili mogu da budu rivali Zvezde.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike