Stanković: Neka igrači kažu šta sam im rekao u svlačionici, ne sme da postoji ležernost kada se nosi ovaj dres

09.05.2021

19:01 >> 19:07

0

Autor: N. St.

Strateg crveno-belih nije bio zadovoljan izdanjem u prvom poluvremenu

Stanković: Neka igrači kažu šta sam im rekao u svlačionici, ne sme da postoji ležernost kada se nosi ovaj dres
Copyright MN Press

Dva različita lica u dva poluvremena i pobeda Crvene zvezde. Protiv Zlatibora su nadoknadili gol zaostatka i došli do ubedljive pobede (6:1).

Trener crveno-belih Dejan Stanković nije bio zadovoljan viđenim u prvom delu, pa je imao šta da zameri svojim izabranicima u svlačionici na poluvremenu.

Neka vam igrači kažu šta sam rekao. Ponavljam to, kada se nosi ovaj dres ne sme da postojie leženost, onda se dešavaju gluposti. Prezadovljan sam drugim poluvremenom. Tako treba da igramo, da izgledamo, da uvek igramo na gol više. Ne mogu da budem nerealan, mnogo su dali stvarno i ne mogu da tražim više od njih. Glava polako popušta koliko god ja radio. Radićemo na tome da izgledamo ovako i u nastavku sezone – rekao je Stanković u izjavi za „Arenu sport“.

Strateg gostiju Predrag Ristanović je bio svestan dešavanja na terenu.

– Prvo poluvreme je bilo korektno, možda smo se i zavaravali sa rezultatom. Ušli su potom Ivanić i Pavkov i onda su oni pokazali sav svoj kvalitet sa dva špica. Tri primljena gola za pet minuta su mnogo protiv bilo koga, a kamoli protiv Zvezde – poručio je Ristanović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike