Šćekić otkrio šta se očekuje od Partizana do kraja sezone

10.05.2021

12:52 >> 12:54

0

Autor: Milan Nastić

Crnogorski fudbaler priznao da je igrače stigao umor

Šćekić otkrio šta se očekuje od Partizana do kraja sezone
Copyright Aleksandar Šćekić, MN Press

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić priznao je da igrače polako stiže umor posle duge sezona, ali da su u ovom trenutku fokusirani na finale Kupa Srbije i da u preostala dva kola u prvenstvu ostvare pobede.

– Sigurno da ima zamora na kraju sezone kod svih nas, ali moramo naći motiva i snage da izdržimo sve i okončamo sezonu sa još dve pobede u prvenstvu i pobedom u finalu Kupa. Ekipa Voždovca (u sledećem kolu) dolazi na naš teren i idemo na pobedu kao i u svakoj utakmici. Veliki je uspeh 30 i nešto pobeda i moramo nastaviti u tom ritmu do kraja – poručio je Šćekić za klupski sajt.

Pročitajte još

Defanzivac crno-beli nije krio zadovoljstvo što je postigao gol protiv Čukaričkog ovog vikenda i to već posle 20 sekundi.

– Veoma teška utakmica protiv ekipe Čukaričkog, posebno kada znamo da tri godine nismo dobili na njihovom terenu. Postigli smo gol u prvom minutu, ali do kraja je bilo jako teško. Postigao sam gol nakon dobrog centaršuta Uroševića. Sigurno neka crnogorska veza ‘radi’, jer se već treći put dešava da obojica zatresemo mrežu na istoj utakmici – naveo je Šćekić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike