Stanković zadovoljan: Nema opuštanja, svi su odigrali onako kako smo zamislili

14.05.2021

18:09 >> 18:45

0

Autor: N. St.

Trener crveno-belih srećan zbog trijumfa

Stanković zadovoljan: Nema opuštanja, svi su odigrali onako kako smo zamislili
Copyright MN Press

Lako i ubedljivo je Crvena zvezda upisala nova tri boda u domaćem šampionatu. Na gostovanju su rutinski izašli na kraj sa Bačkom (0:5).

Trener Dejan Stanković je imao dosta razloga za zadovoljstvo izdanjem svojih izabranika.

Presedeo sam i prvo i drugo poluvreme. Ovo je sve jedan proces da dođemo do kraja ovog prvenstva i takmičenja u dobroj formi. Nema opuštanja zbog samih igrača, uvek može da dođe do povrede ili nečega – rekao je Stanković u izjavi za „Arenu sport“ posle meča.

Pohvalio je ceo tim.

– Insistiramo da se odigra poštena, lepa, dobra utakmica. Možda smo malkice drugo poluvreme promašili što nije trebalo. Vratio se Katai koji je ušao u „klub 100“ i čestitam mu na tome. Dijego, Ben, Mića, Gaja, svi su odigrali kako smo zamislili. Čestitam im novu pobedu – poručio je Stanković.

MN Press

Trener golmana Stevo Knežević je želeo više od ekipe.

– Očekivao sam veći otpor. Prva dva gola su nas izbacila iz ritma, prvo poluvreme je pripalo Zvezdi u drugom je bilo ravnopravnije, zaslužili smo da postignemo bar jedan pogodak. Naša praksa ovog proleća je da šansu dobiju mladi igrači, omladinci, koji se bore za ulazak u kvalitetnu ligu Srbiju i na dobrom su putu da to ostvare, nagrađujemo ih time da igraju protiv velikih igrača kao što su igrači Zvezde i mislim da se nisu obrukali – zaključio je Knežević.

Pročitaje još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike