Skandal kad mu vreme nije: Sadik se umalo potukao sa saigračem tokom utakmice (FOTO)

17.05.2021

19:02 >> 19:14

0

Autor: Adam Štulić

Napadač Almerije u klinču sa mladim Urugvajcem

Skandal kad mu vreme nije: Sadik se umalo potukao sa saigračem tokom utakmice (FOTO)
Copyright Profimedia

Baš velike neprilike za Almeriju u najgorem mogućem trenutku. Dok se španski drugoligaš sprema se za doigravanje za plasman u Primeru, ekipu je uzdrmao veliki skandal tokom subotnje utakmice sa Albaseteom (1:1).

Naime, nekadašnji fudbaler Partizana Umar Sadik ušao je u žestok sukob sa mladim urugvajskim napadačem Brajanom Rodrigezom i samo zahvaljujući brzoj reakciji saigrača nije došlo do još većeg incidenta.

Napadači Alemerije su se posvađali oko toga ko bi trebalo da izvede slobodan udarac, a da netrpeljivost među njima ima istoriju pokazuju i dve situacije u kojima jedan drugog nisu želeli da proigraju u izglednim gol prilikama.

Ipak, priča tu nije završena, pošto je samo nekoliko sati posle utakmice, mladi Urugvajac u razgovoru sa novinarima otkrio kako želi da se vrati u domovinu i potpiše za Penjarol. Almerija odmah protiv njega pokrenula disciplinski postupak u dve tačke, zbog pričanja u javnosti bez dozvole kluba, kao i zbog nepoštovanja saigrača, pa se u lokalnim medijima spekuliše da bi Rodrigez pored velike novčane kazne mogao da bude odstranjen iz tima do kraja sezone.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike