Dejan Stanković: Imam izlaznu klauzulu, razmišljam kao da ću biti ovde još deset godina

20.05.2021

09:59 >> 10:03

0

Trener crveno-belih potvrdio razgovore sa Italijanima i siguran dolazak jednog pojačanja

Dejan Stanković: Imam izlaznu klauzulu, razmišljam kao da ću biti ovde još deset godina
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković priznao je da će se njegova ekipa sigurno pojačati sa jednim igračem, čiji je transfer već dogovoren, a ostaje da se vidi i da li će svi oni koji su se spominjali u medijima proteklih dana priključiti timu kome ovog leta predstoje kvalifikacije za plasman u Ligu šampiona. Stanković ističe da je bilo razgovora sa zainteresovanim klubovima iz Italije, ali da ga je u Ljutice Bogdana zadržao jasan plan razvoja kluba i njegove ekipe.

– Za sada smo dogovorili dolazak jednog igrača. Razmišljam kao i klub, u skladu sa mogućnostima kreiramo i želje. Ima tu momaka koji treba da produže ugovor, da vidimo šta će biti s njima, da li će ostati ili neće. Imena koja se pominju su sve vrhunski igrači, vrhunski momci koje sve lično poznajem. To su sve momci koji imaju zavidne karijere, napravili su zavidne rezultate, treba videti da li neko od njih želi da dođe u Zvezdu, pa onda da pričamo o finansijskim stvarima. Imamo završetak Kupa, tek će se raditi o tome, ali moraćemo da budemo brzi i efikasni – rekao je Stanković za K1.

Italijanska štampe je prethodnih nedelja pisala da se Stanković nalazio sa gazdom Sampdorije Masimom Fererom koji je želeo da ga vidi na klupi umesto Klaudija Ranijerija.

– Jeste tačno, ali nije to jedino. Ne bi me ništa odvojilo od Zvezde. Nema tih para za koje bih ostao da nema projekta, vere, razvoja, uspeha, kao što nema novca koji bi me odveo iz Zvezde da sve to napustim. Hladne glave idem dalje.

Stanković se osvrnuo i na nedavno potpisani ugovor sa crveno-belima u kome postoji i klauzulu pod kojim uslovima bi mogao da napusti klub:

Pročitajte još

– Mediji sigurno ne znaju sve detalje. Ima izlazne klauzule, ali nije to ništa strašno. Ne verujem da će ona ikad biti aktivirana. Obavezao sam se na još tri godine i razmišljam kao da ću da ostanem deset godina u klubu, jer je Zvezda veliki izazov i velika obaveza i ponos, posbeno kada napraviš ovakve reziltate . Našalio sam se posle konferencije da se niko ne brine, neće me novac pokvariti kao što me nije pokvario ni do sada. Kada se neko interesuje za tebe, to može da bude čast i klubu i tebi, jer je neko primetio, video i zainteresovao se za tu selekciju igrača, za sve što smo uradili. Uvek je korektno saslušati nekoga, ali nisam nijednog trenutka bio u razmišljanju da li ću da ostanem ili idem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike