"Pučisti" dali "otkaz" VD predsedniku: Bjeković vodi FSS do novih izbora, Pantelić izgubio kontrolu

24.05.2021

12:57 >> 14:38

0

Stari saziv IO se sastao u Staroj Pazovi i izglasao nepoverenje Marku Panteliću

"Pučisti" dali "otkaz" VD predsedniku: Bjeković vodi FSS do novih izbora, Pantelić izgubio kontrolu
Copyright MN Press

Marko Pantelić nije više zamenik predsednika FSS, tvrde njegovi protivnici posle održane sednice Izvršnog odbora FSS u Staroj Pazovi.

Pantelić je nekoliko sati pre nego što će se dogoditi neminovno povukao potez očajnika, izvršivši smenu tačno onih članova “fudbalske vlade” za koje je bio siguran da će podići ruku za njegovu smenu, ali mu to očigledno nije puno pomoglo.

“Pučisti” su, kako ih je on u svom saopštenju nazvao, organizovali sastanak u prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, čime su mu pokazali da nije sposoban da kontroliše situaciju, a ni sve resurse Saveza. Da zaista ima kontrolu, Izvršni odbor bi se sasvim sigurno mogao da održi jedino ispred kapija Sportskog centra ili u nekoj od kafana koje se nalaze u samom gradu, a nikako u prostoru Fudbalskog saveza Srbije u kojem zaposleni poštuju uputsva svog poslodavca.

Takođe, ništa manje važan indikator toga da Pantelić ne drži mnogo toga u svojim rukama je i izgled sajta FSS, na kojem je i dalje Izvršni odbor u starom sastavu. Sa Milošem Đelmašom, bez Dragomira Lazovića, ali bez petorice novoimenovanih članova ovog tela.

Umesto Marka Pantelića na mesto VD predsednika postavljen je potpredsednik FSS Nenad Bjeković!

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike