Saradnja iz Zvezde prenosi se u Atinu: Milojević krenuo po prvo pojačanje za AEK

27.05.2021

21:09 >> 21:10

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni fudbaler prva želja novog trenera grčkog velikana

Saradnja iz Zvezde prenosi se u Atinu: Milojević krenuo po prvo pojačanje za AEK
Copyright MN Press

Vladan Milojević kreće u stvaranje AEK sposobnog da se upusti u borbu za šampionski tron. Srpski strateg razmatra pojačanja za predstojeći prelazni rok, a jedna od najvećih želja mu je iskusni Francuz Damijen Letalek.

Milojević je sa vezistom, koji po potrebi može da odgovori zahtevima u poslednjoj liniji tima, sarađivao tokom jedne sezone u Crvenoj zvezdi i odlično zna šta može da dobije od prvotimca Monpeljea.

Kako pišu grčki mediji, Milojević i Letalek su već obavili jednu rundu razgovora, pre nego što je srpski strateg promovisan u trenera AEK, čijim je čelnicima predočio da bi u timu voleo da vidi Francuza.

Letalek je u tek završenoj sezoni odigrao 23 utakmice u nacionalnom šampionatu Francuske. Ugovor ga sa Monpeljeom veže do 2022. godine, ali, navodno, ima izlaznu klauzulu u slučaju da poželi da promeni sredinu.

Ono što bi za atinski klub moglo da predstavlja problem jeste što iskusni vezista za ugovor, prema saznanjima medija u grčkoj prestonici, traži najmanje 800.000 evra po sezoni, ali bi prostor za pregovore mogao da se napravi ukoliko Nenad Krstičić ode iz kluba i tako oslobodi oko 600.000 evra u klupskom budžetu. 

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike