Poraz Mančestera boleo i u Argentini: Gvardiola od dolaska u Siti ne podnosi mog brata

30.05.2021

09:19 >> 09:11

0

Brat Kuna Aguera, mladi napadač Independijentea Maurisio del Kastiljo preko Tvitera otkrio odnos sa španskim stručnjakom

Poraz Mančestera boleo i u Argentini: Gvardiola od dolaska u Siti ne podnosi mog brata
Copyright Profimedia

Razočaran zbog poraza u finalu Lige šampiona brat Kuna Aguera, kome je ovo bio oproštaj od dresa Mančester sitija, Maurisio del Kastiljo, sasuo je salvu kritika na račun trenera Pepa Gvardiole, prebacivši svu odgovornost za ovaj poraz na njegovu stranu.

Na svom Tviter nalogu Del Kastiljo ispisao je neke pojedinosti iz redova “građana” o kojima se dosad samo moglo pretpostavljati:

– Od svog dolaska u Siti, Gvardiola nikada nije voleo mog brata – napisao je poruku mladi fudbaler Independijentea nekoliko minuta po završetku meča, neznajući da bi ona mogla da postane ubrzo viralna.

Profimedia

Aguero je u igru ušao tek u 76. minutu, zamenivši Rahima Sterlinga. Gvardiola je ponovo pokušao da sa Kevinom De Brujneom kao lažnom “devetkom” napravi višak u sredini, ali mu taktika nije urodila plodom. To je očigledno isprovociralo Aguerovog brata da se lati društvenih mreža, mada je nešto kasnije ipak izbrisao svoj “tvit”.

– Finale se dobija ili gubi, ali po mom mišljenju nikada ne možete igrati tako. Slobodno recite šta mislite – poručio je Del Kastiljo.

Aguero je imao jednu od svojih najmanje plodnih sezona u Engleskoj, sa samo 720 odigranih minuta i šest postignutih golova. Teren u Portu napustio u suzama, baš kao što je i njegov trener Gvardiola u suzama govorio pre nekoliko dana o njegovom odlasku iz kluba.

– Nećemo moći da ga zamenimo. Mnogo ga volimo. On je posebna osoba za sve nas. Tako je fin … – rekao je Gvardiola pred kamerama Skaj Sportsa.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike