Ponovo u javnosti posle duge pauze: Tole Karadžić sa Subotičankama slavio titulu!

31.05.2021

10:00 >> 10:08

0

Bivši predsednik FSS kao počasni predsednik uručio pehar šampionkama Srbije

Ponovo u javnosti posle duge pauze: Tole Karadžić sa Subotičankama slavio titulu!
Copyright FSS

Bivši predsednik FSS Tomislav Karadžić pojavio se u javnosti posle duge pauze i to na proslavi titule fudbalerki subotičkog Spartaka.

Popularni Tole je kapitenki  Violeti Slović uručio pobednički pehar i u pozdravnom govoru izrazio zadovoljstvo što je dobio tu dužnost kao počasni predsednik FSS, uz obećanje da će sa svoje strane učiniti sve da ženski fudbal bude u fokusu krovne organizacije.

– Čestitke ovim divnim devojkama. Velike zasluge i čestitke pripadaju porodici Arsić, Zoranu i njegovim sinovima, upravi i svima onima koji su doprineli da 12 puta jedna ekipa u fudbalu bude prva. Što se tiče ženskog fudbala, i kod nas svakim danom sve više dobija na značaju – rekao je Karadžić i dodao:

– FSS je u poslednje vreme dosta okrenut prema ženskom fudbalu, a učinićemo da to ispoštujemo i u budućnosti. Što se UEFA-e tiče, ženski fudbal u Evropi poslednjih godina posebno forsira. Preko naših prijatelja, Aleksandra Čeferina, predsednika UEFA, Zorana Lakovića i svih onih koji su sa ovog područja učinićemo sve da skrenemo pažnju na ove rezultate koji se ostvaruju u Subotici, gradu koji je ponosan na ove devojke. Ovakav spektakl retko možete videti kod nas. Organizovano je na evropskom nivou i drago mi je da sam bio u prilici da ispred FSS dodelim pehar. Učiniću sve da nama i meni na neki način fokus bude na ženskom fudbalu – rekao je Karadžić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike