Čime je Luka razljutio čelnike Ajntrahta? “Bild” otkrio “mračne tajne” Jovićevog povratničkog mandata u Frankfurtu

01.06.2021 | 08:16 >> 11:09

Autor: Adam Štulić

Prema navodima nemačkog lista, srpski napadač se nije ponašao najprofesionalnije

Copyright MN Press

Težak period je iza Luke Jovića, što se tiče karijere. Srpski napadač je posle bajkovite priče pre dva leta zapao u fudbalski ćorsokak iz kojeg nikako da izađe. Posle sjajne sezone i 27 golova u dresu Ajntrahta, reprezntativac “orlova” je za 60 miliona evra stigao u madridski Real u kojem nije uspeo da pokaže ni delić onoga zbog čega ga je “kraljevski klub” angažovao leta 2019. godine.

Zimus se Jović vratio u Frankfurt kako bi pokušao da “rehabilituje” karijeru, ali je posle sjajnog starta potpuno stao i došao u situaciju da “njegov” Ajntraht neće previše žaliti kada ga isprati za Madrid.

Copyright Profimedia

A zašto je to tako, otkrio je ugledni nemački list “Bild”, koji je objavio “mračne tajne” drugog Lukinog boravka u Frankfurtu.

“Bild” piše da je Jović, pored bezvoljnih nastupa na utakmicama, pažnju privlačio i na treninzima svojom teatralnošću umesto zalaganjem, a navodno mu je i novac koji je zaradio u Madridu “udario u glavu”. Kao primer ove tvrdnje, nemački list je naveo podatak da je Luka dugo boravio u predsedničkom apartmanu luksuznog hotela u Frankfutu, čija zakupnina iznosi 4.500 evra po danu.

Copyright Profimedia

Takođe, sprskom reprezentativcu u Ajntratu zameraju i to što je tokom pandemije virusa korona nekoliko puta leteo u Madrid kako bi otišao u kupovinu ili sa devojkom Sofijom Milošević kod frizera.

Iako su sve ove stvari, prema saznanjima “Bilda” veoma naljutile čelnike kluba i saigrače, još postoji mogućnost da Jović ostane u Frankfurtu i naredne sezone, ukoliko novi trener Reala proceni da za njega nema mesta na “Santijago Bernabeuu”. Razlog druge prilike koju bi u bundesligašu mogao da dobije leži u činjenici da je Ajntraht dobio kompletno nov sportski sektor na čelu sa sportskim direktorom Markusom Krošeom i trenerom Oliverom Glaznerom.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam