Matija Nastasić ide u Primeru?

01.06.2021

10:11 >> 10:17

0

Autor: Adam Štulić

Srpski defanzivac želja Valensije

Matija Nastasić ide u Primeru?
Copyright Profimedia

U senci dolaska Kuna Aguera u Barselonu i potrage madridskog Reala za nalsednikom Zinedina Zidane, u španskim medijima se provukla jedna prilično bombastična najava transfera koja bi mogla da bude veoma zanimljiva ljubiteljima fudbala u Srbiji.

Jedan od najuticajnijih lokalnih medija u Valensiji “Superdeporte” na naslovnoj strani je objavio informaciju da su “slepi miševi” zainteresovani za srpskog štopera Matiju Nastasića.

Nekadašnji Partizanov đak ima ugovor sa Šalkeom na još godinu dana, ali s obzirom da je klub iz Gezelkirhena ispao iz Bundeslige najbolja opcija za obe strane je rastanak. Jer, niti se Šalkeu isplati da u Cvajti ima jednog od najskupljih fudbalera u timu, niti se Nastasiću u najboljim igračkim godinama igra drugoligaški fudbal.

Toga su svesni i u Valensiji, koja će pokušati da dobije srpskog štopera po znatno nižoj ceni od one koja bi bila na snazi da je Šalke ostao član elitnog ranga nemačkog fudbala. Španskom timu takva situacija i te kako ide u prilog, s obzirom na ne baš najpovoljniju finansijsku situaciju, zbog čega su klupski čelnici već stupili u kontakt sa Nastasićevim menadžerom Falijem Ramadanijem.

Ukoliko sve tri strane pronađu zajednički jezik i Nastasić pređe na “Mestalju”, postaće jedan od retkih fubalera koji će moći da se pohvale učešćem u četiri najjače lige Evrope. Podsetimo, srpski defanzivac je pre Nemačke je igrao u Italiji (Fiorentina) i Engleskoj (Mančester siti).

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike