Navijač uleteo klizeći sa obe noge u Nejmara (VIDEO)

04.06.2021

08:54 >> 08:58

0

Brazilac bio žrtva slučajnog pada svog fana koji je želeo da se slikaju

Navijač uleteo klizeći sa obe noge u Nejmara (VIDEO)
Copyright Profimedia

Troje brazilskih tinejdžera uspelo je da probije kordon obezbeđenja i da umalo povrede svog idola Nejmara, dok su igrači Brazila izlazili iz autobusa i išli prema hotelu u Porto Algreu.

Bio je to klasičan klizeći start i to pravo u potkolenice najboljeg fudbalera nacionalnog tima Brazila. Dečak koji je uspeo da prođe kordon redara i policajaca okliznuo se baš na metar ispred Nejmara tako da mu je odleteo u noge kao mnogi odbrambeni igrači.

Nejmar se odmah uhvatio za bolno mesto. Do hotela je otišao šepajući, ostavivši svoje fanove bez “selfija”. Svedoci celog događaja tvrde da je Brazilac bio ljut što su ga navijači skoro polomili pored obezbeđenja.

Brazil se priprema za meč sa Ekvadorom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. Oni su lideri zone Južne Amerike i glavni favoriti da osvoje Kopa Ameriku koja se igra u njihovoj zemlji od 13. juna.

Da podsetimo, Brazil je prihvatio domaćinstvo kontinentalnog šampionata nakon što su Kolumbija i Argentina, zbog jakog talasa koronavirusa odustale od organizacije takmičenja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike