Srbija nema selektora: Milojević ostaje, pobedio golom iz penala u 89. minutu (Video)

12.12.2020

18:57 >> 19:04

0

Srpski stručnjak vodio Al Ahli do trijumfa u gostima nad Al Nasrom

Srbija nema selektora: Milojević ostaje, pobedio golom iz penala u 89. minutu (Video)
Copyright MN Press

Utakmica u Rijadu mogla je da bude odlučujuća za ostanak Vladana Milojevića na kormilu Al Ahlija, ali je gol iz penala u 89. minutu za 1:2 možda doprineo da se ovo pitanje skine sa dnevnog reda za neko vreme kod gazdi zelenih.

Pročitajte još: Sedma pobeda Partizana u nizu: Pao i Voždovac na “krovu” (video)

Ukoliko pobeda bude jedini razlog kod odlučivanja rukovodstva Al Ahlija “za ili protiv” srpskog trenera, onda će FSS morati da se okrene drugom rešenju, jer niko na Terazijama nije spreman da slobodu Milojevića otkupljuje za milion dolara koliko traže Arapi za prevremeni raskid saradnje.

Ona bi bila moguća isključivo ako bi Milojević dobio otkaz ili sporazumni raskid ugovora sa Al Ahlijem, koji se u Rijadu spasio zahvaljujući Marokancu Drisa Fetujia. Deo zasluga za pobedu Milojevićeve ekipe mogao bi se pripisati i igraču Al Nasra Abderazaku Hamdalahu, koji je u 33. minutu promašio penal, da bi posle pet minuta Marokanac doneo prvu prednost gostima.

Kada je Jahmija samo minut kasnije izjednačio usledila je igra na jedan gol koja se završila golom iz penala u 89. minutu.

Pročitajte još: Kapiten Ivanović i VBA ponovo poraženi: Njukasl zatresao mrežu u 20. sekundi

Al Ahli je trenutno drugi na tabeli sa tri boda zaostatka sa vodećim Al Hilalom , dok Al NAsr ostaje na pretposlednjem mestu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike