Kejn i Son opet u glavnoj ulozi, Milivojević i Palas uzeli bodove Murinju

13.12.2020

17:04 >> 17:17

0

Autor: N. St.

Totenhemu samo poen na Selhurst parku

Kejn i Son opet u glavnoj ulozi, Milivojević i Palas uzeli bodove Murinju
Copyright Tanjug/Andy Couldridge/ Pool via AP

Kada igra Totenhem jedna stvar je zagarantovana. Tandem Kejn/Son će biti u glavnoj ulozi. Bio je to slučaj i na „Selhurst parku“.

Njih dvojica su „režirali“ gol za vođstvo, ali je Kristal Palas na kraju bio zadovoljniji – 1:1 (0:1).

Son je u 23. minutu ostavio loptu za Kejna, sjajni napadač je je šutirao sa oko 25 metara, golman Guaita je lošom reakcijom značajno pomogao i na semaforu je stajalo 0:1. Luka Milovojević je sa kapitenskom trakom predvodio domaći tim i oni su posle primljenog pogotka zaigrali znatno bolje. Eze je pogodio stativu, bilo je još nekoliko dobrih prilika.

Sve od 81. minuta kada je Šlup pogodio za izjednačenje posle dobro izvedenog prekida. Mogao je Kejn da donese pobedu svom timu u nadoknadi, ali se Guaita sa nekoliko odličnih intervencija iskupio za grešku.

Totenhem je ostao na prvom mestu sa 25 bodova i tu će, bar dok se ne završi Liverpulov meč biti, dok je Palas na 11. mestu sa 17 poena.

Ranije danas je Sautempton bio ubedljiv protiv Šefilda – 3:0 (1:0). Trijumf domaćinu doneli su Adams, Armstrong i Redmond.

„Sveci“ su se tako popeli na treću poziciju sa 23 poena, dok je Šefild „zakucan“ za poslednje mesto sa samo jednim poenom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike