Da li je Kvinsi Promes žrtva iznude?

14.12.2020

09:10

0

Autor: Adam Štulić

Tako smatra tim sačinjen oko fudbalera Ajaksa

Da li je Kvinsi Promes žrtva iznude?
Copyright Dušan Tadić foto: Profimedia

Velika se bura podigla u nedelju posleposne, kada je fudbaler Akajsa Kvinsi Promes uhapšen zbog napada nožem na jednog ruđaka.

Napadač “kopljanika” je optužen da je žtrvu ubo u koleno, presekavši mu jednu tetivu, a pošto je optužnica podignuta, tim napravljen oko Promesa taj čin je protumačio kao pokušaj iznude.

Nove informacije oko Tadićevog saigrača: Advokat tvrdi da Promes nije izbo rođaka nožem, a bivši fudbaler otkriva detalje iz prošlosti

– Moj klijent je uboden na kraju večeri, bez razloga. Nije imao pojma zbog čega mu se to desilo – rekao je advokat Jehudi Moškovic i dodao:

– Zbog osobe koja je umešana i načina na koji bi ovo moglo da utiče na njegovu karijeru, izabran je postupak građanske odgovornosti.

Saigrač Dušana Tadića u zatvoru: Izbo rođaka nožem, preti mu dugogodišnja robija

Podsetimo, Promesov advokat odbacio je te tvrdnje, istakavši da njegov klijent, u to vreme, nije bio na mestu gde se incident dogodio, dok su iz Ajaksa poručili da to što je neko optužen, ne znači da je to delo i počinio.

Incident se dogodio još u julu, na žurki koju je Kvinsi Promes organizovao u jednom hangaru i tada je navodno nožem izbo svog rođaka. Policija je potvrdila da je uhapšen i da će ostati u pritvoru minimum 48 sati i da je pokrenuta istraga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike