Atletiko Madrid ne zaboravlja svoju legendu

23.06.2021

15:24

0

Madridski klub će nagraditi svoje zaslužne članove

Atletiko Madrid ne zaboravlja svoju legendu
Copyright Profimedia

Veliki klubovi imaju svoja pravila lepog ponašanja i nešto se može od njih naučiti.

Atletiko Madrid planira da podeli srebrne i zlatne značke svojim članovima koji ove godine navršavaju dve i po, odnosno pet decenija vernosti klubu overenu potpisivanjem pristupnice.

Tako će sve pristalice “jorgandžija”, njih 1.036, koji su se učlanili u klub u periodu od 1. jula 1995. do 30. juna 1996. godine, dobiti za svoju 25-godišnju neprekidnu vernost srebrne značke, dok će zlatne otići na 261. adresu kod onih koji su postali članovi od 1. jula 1970. do 30. juna 1971. godine.

Članovi odlikovani Zlatnom značkom postaće deo Senata kluba, dok će oni koji su dobili Brilijantnu značku besplatno i doživotno uživati u svojoj članskoj kartici.

Atletiko Madrid nije zaboravio ni legenedarnog Radomira Antića. Srbin će biti posthumno odlikovan Srebrnom značkom, koji je sa svojom ekipom pre 25 godina doneo duplu krunu klubu.

Priznanje će biti uručeno članovima porodice pokojnog srpskog stručnjaka na jednoj od svečanosti koje će zbog poštovanja mera u borbi protiv Covid-19 biti upriličene na stadionu Vanda Metropolitano tokom tri noći – 24, 25. i 27. juna.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike