Kako je Partizan poželeo dobrodošlicu Gomešu: Da ponovo budeš važan deo slagalice

29.06.2021

14:38 >> 15:22

0

Do kraja dana priključiće se u ekipu

Kako je Partizan poželeo dobrodošlicu Gomešu: Da ponovo budeš važan deo slagalice
Copyright FK Partizan

Rikardo Gomeš je ponovo u Partizanu i do kraja dana će se priključiti saigračima na pripremama u Sloveniji.

Povodom dolaska napadača, reprezentativca Zelenortskih Ostrva, na sajtu crno-belih napravljena je i retrospektiva.

Gomeš je igrač koji ima karakteristike koje su nama potrebne. Očekujem da bude važan deo u našoj slagalici i želja nam je da ponovi prethodnu sezonu u dresu našeg kluba – rekao je tada sportski direktor Ivica Iliev o angažmanu.

U tom mandatu je za godinu dana u Partizanu postigao 26 golova.

Sada, kada u junu ove godine Rikardo Gomeš po drugi put stiže u Humsku, navijači se sećaju gola u derbiju, pogotka protiv Bešiktaša i asistencije Zoranu Tošiću za izjednačenje u polufinalu Kupa protiv Radničkog u Nišu. Tada je izboreno i finale u kojem je Partizan pobedio Crvenu zvezdu.

Pročitajte još:

Kada je otišao iz Humske, fudbalska karijera ga je odvela u Erzurum. U novom dresu je došao da obiđe ekspediciju Partizana tokom priprema u Antaliji i tom prilikom poručio.

– U Beogradu sam bio godinu dana, osvojili smo Kup, bili drugi u prvenstvu i to je za mene bila najbolja godina u karijeri. Takođe mi nedostaju i navijači koji su bili fantastični, i ko zna, možda se jednog dana vratim. Voleo bih da se to dogodi, a volela bi i moja surpuga kojoj se Beograd mnogo sviđa.

Na kraju teksta na sajtu crno-belih, još jednom su mu poželeli dobrodošlicu.

– Pre tri godine, kao dvadesetšestogodišni anonimni fudbaler je uspeo da se uvuče pod kožu navijača Partizana, a danas kao neko ko će u decembru ući u četvrtu deceniju života, od njega se očekuje, ako ne da bude bolji, onda barem da ponovi istu takvu sezonu – poručili su iz Humske.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike