Transfer bomba u najavi: Zvezda se dogovorila sa napadačem iz lige petica, stiže za Ligu šampiona

03.07.2021 | 19:36 >> 19:39

Autor: Dušan Nikolić

Došlo već nekoliko igrača

Copyright MN Press

Crvena zvezda je nastavila sa angažovanjem pojačanja za sezonu pred nama. Danas je povrđen dogovor, odnosno dolazak Ohija Omožijuanfa, kao i angažman Petra Stanića.

Novi igrač u ekipi Dejana Stankovića biće i Lois Dioni koji bi trebalo da bude alternativa za Aleksandra Prijovića čiji transfer nije realizovan.

Prema saznanjima Monda, reč je 28-godišnjem napadaču Anžea, kluba koji je (za sada) izbačen iz Lige 1 zbog kršenja finansijskog fer-pleja, a koji želi da rastereti budžet za plate.

Nedavno su uspostavljeni prvi kontakti Zvezde i francuskog napadača, poreklom sa Martinika, a kako je potvđeno – Dioni želi da dođe u Beograd.

Trenutno je preostalo još samo da se definiše model po kojem bi došao. Da li će odmah biti plaćeno obeštećenje za njega ili verovatnije pozajmica kao u slučaju Dijega Falćinelija, ali je to trenutno manja prepreka jer pregovori idu u dobrom smeru.

Sve tri strane zainteresovane su da se posao što pre završi, pa će tako Dejan Stanković imati kompletiran tim za Evropu i pre nego što počnu kvalifikacije. Prethodne sezone je u elitnom rangu francuskog prvenstva postigao pet golova, a prethodno je igrao i za Sent Etjen, Bristol siti, Dižon i Nant.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam