Konačno mogu na tribine u Humskoj: Partizan odlučio da nagradi navijače, biće GRATISA za one najvernije

14.07.2021

14:51 >> 15:28

0

Crno-beli detaljno objasnili

Konačno mogu na tribine u Humskoj: Partizan odlučio da nagradi navijače, biće GRATISA za one najvernije
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Fudbalski klub Partizan počeće sa prodajom sezonskih ulaznica za sezonu pred nama. Na sajtu crno-belih objavljene su detaljne informacije, a svakako je najvažnija ona vezana za cenu.

Tako će za južnu tribinu koštati 3.000 dinara, za bočne delove istoka pet hiljada, a po šest hiljada za istok centar i bočne delove zapada.

U daljem tekstu su navedene i dodatne informacije.

– Zapad, centar, ulazi V i G se neće prodavati zbog kovid-19 protokola i restriktivnih zona. Kao zahvalnost za poverenje koje su ukazali kupovinom sezonskih ulaznica za sezonu 2020/21, koja je zbog opštepoznate situacije sa epidemijom kovid-19 virusa kompletno odigrana bez prisustva publike na stadionima, FK Partizan je odlučio da svim kupcima sezonskih ulaznica za sezonu 2020/21 omogući da dobiju gratis sezonsku ulaznicu za sezonu 2021/22.

Procedura za izdavanje ovih ulaznica je ista kao i prilikom kupovine sezonskih ulaznica: potrebno je doneti na uvid identifikacioni dokument sa fotografijom i sezonsku ulaznicu za sezonu 2020/21.

 

Sezonska ulaznica za tribine obuhvata:

– sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu UEFA takmičenja,

– sve prijateljske utakmice koje se igraju na stadionu FK Partizan u njegovoj organizaciji,
– sve utakmice u prvenstvu koje se igraju na stadionu FK Partizan, uključujući i derbi
– pravo preče kupovine – rezervacije paketa ulaznica za grupnu fazu UEFA takmičenja, za mesto za koje se poseduje sezonska ulaznica.

Popusti prilikom kupovine sezonskih ulaznica za takmičarsku 2021/22 važe za: studente i srednjoškolce (500 dinara), pripadnice lepšeg pola (500 dinara)
i Family paket (porodični paket), samo za zapad, sektor E, za roditelje sa decom (do 16 godina): popust 50% na dečije ulaznice.

Sezonska ulaznica za mesto u ložama stadiona Partizan

– Istok 60.000 dinara
– Zapad bočno 60.000 dinara
– Zapad centar 70.000 dinara

Sezonska ulaznica za ložu važi za sve utakmice FK Partizan na stadionu u Humskoj. Broj loža je ograničen i mogu se kupiti samo u prostorijama kluba, a prednost će imati dugogodišnji korisnici. Prodaja sezonskih ulaznica počeće od četvrtka 15. jula na blagajni stadiona Partizana i odvijaće se svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Pored prodaje na blagajni omogućena je i online (internet) prodaja preko sajta www.ticketline.rs , (sve ulaznice kupljene putem interneta mogu se preuzeti na blagajni br.1 stadiona FK Partizan). Nakon izvršenog plaćanja potrebno je poslati fotografiju lične karte na i-mejl [email protected] ili putem Viber-a na broj 065/8591-597.

Omogućena je i rezervacija ulaznica na telefone: 011/2030-570. Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike