Isplivali skandalozni snimci predsednika Reala! "Ozilu sa devojkom spavali ceo Milan i Inter i svi treneri"

16.07.2021

16:55 >> 16:56

0

Ako je ovo istina, ovo je prvorazredni skandal

Isplivali skandalozni snimci predsednika Reala! "Ozilu sa devojkom spavali ceo Milan i Inter i svi treneri"
Copyright Florentino Perez, Mesut Ozil, Profimedia

Desilo se i to, transferi su pali u drugi plan kad su fudbalske vesti u pitanju. Španiju trenutno potresaju snimci predsednika Real Madrida Florentina Pereza, u kojima skandalozno govori o članovima kluba.

Snimke objavljuje list Konfedensijal. Na meti su se našli Iker Kasiljas, Raul, Žoze Murinjo, Kristijano Ronaldo, Luiš Figo i Guti. Sada se na njegovoj meti našao i Mesut Ozil, i to još gadnije nego obično.

Bilo je to 2012. godine, a Perez je pričao o Ozilovom ljubavnom životu.

– Kada je Ozil došao u Madrid, zamenio je svoju devojku manekenkom iz Milana. Sve dok mu Murinjo nije rekao da su tu manekenku j****e kompletne postave i Intera i Milana, kao i stručni štabovi oba tima – pišu Španci da je Perez rekao.

– Ozil je došao sa 21 godinom, sa devojkom, ali je brzo otkrio Madrid i promenio način života. Reakao je devojci da od***e i zamenio je italijanskom manekenkom. Tada je unajmljivao privatni avion, j***o je, pa bi se vratio.

Ozil sada ima 32 godine. U Real je došao 2010, posle Mundijala u Južnoj Africi, gde je bio zvezda Nemačke. Došao je iz Verdera, u koji je prešao iz Šalkea, gde je ostvario svoj seniorski debi. Madrid je napustio 2013. i otišao u Arsenal, odakle je ovog januara prešao u Fenerbahče.

Murinjo i Ozil su u Realu radili između 2010. i 2013. godine. Trener je došao iz Intera, nakon što je sa “nerazurima” osvojio triplu krunu, prvu u istoriji kluba.

Videćemo kakav će uticaj ovi snimci i navodi imati na Real.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike