Nije dobro: Puma ozbiljnije povređen - Zvezdino pojačanje čeka duža pauza!

28.06.2024

13:27

0

Maler za crveno-bele

Nije dobro: Puma ozbiljnije povređen - Zvezdino pojačanje čeka duža pauza!
Copyright Profimedia/Ilustracija

Brzonogi krilni napadač Hose Luis Rodrigez "Puma" pojačao je Crvenu zvezdu pre samo sedam dana. Reprezentativac Paname je u prostorijama kluba potpisao trogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu, te zadužio dres sa brojem 19.

MN Press
 

Odmah nakon finalizacije posla, Puma se priključio nacionalnom timu na Kopa Americi koje se igra u SAD. Već na prvoj utakmici, protiv Urugvaja, ofanzivac je doživeo povredu zbog koje je meč završio u 84. minutu.

Puma Rodrigez je obavio potrebna snimanja u Americi i lekari su ustanovili da se radi o uganuću levog ramenog zgloba, prvog stepena. Fudbaler je odmah kontaktirao medicinski tim Crvene zvezde, jer mu predstoji pauza od najmanje tri nedelje.

To znači da je Kopa Amerika završen za Pumu Rodrigeza i sada treba doneti odluku, da li će se vratiti u Beograd i nastaviti lečenje, ili će ostati uz reprezentaciju kao navijač i svakodnevno ići na terapije. U narednim danima sve će biti jasnije, da li će ostati u Americi ili se vraća za Beograd.

Podsetimo, Puma je stigao u Crvenu zvezdu kao zamena za Osmana Bukarija. Njegov transfer iz Famalikaa koštao je 2.000.000 evra. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike