Hiljade Grobara za spas Partizana, "poternice" za Vazuru i Vučelića! (FOTO, VIDEO)

16.06.2024 | 18:06

Autor: G. F.

Navijači crno-belih u protestnoj šetnji glavnim gradom, u Skupštini predat Apel za promene

Copyright R.Z./ATAImages

Veliki broj navijača Partizana okupio se u centru Beograda sa jednim ciljem - spasiti klub iz Humske od daljeg propadanja.

Grobari su se sakupili kod Terazijske česme i odatle krenuli u šetnju uz zadržavanje kod prostorija Fudbalskog saveza Srbije. Sledeća stanica je Skupština gde će biti predat Apel za promene, a kranje odredište je zgrada Vlade Srbije.

U Apelu se, između ostalog, traže neopozive ostavke svih rukovodećih organa kluba, kao i raspuštanje sadašnjeg saziva Skupštine i ostavke svakog od 41 predstavnika. Apel je do sada potpisalo više od 25.000 navijača Partizana. POGLEDAJ GALERIJU

Kako je ranije najavljeno Osnovnom javnom tužilaštvu biće podnete krivične prijave protiv rukovodilaca Partizana, a za ovo okupljanje napravljene su i poternice sa likovima bivšeg predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, a traže se zbog "uništavanja FK Partizan".

Leto kalendarski još nije počelo, ali je u klubu iz Humske temperatura izuzetno visoka, da ne kažemo da je blizu ključanja.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam