Put je napravio Strahinja Pavlović: Još jedan Srbin iz Monaka dolazi u Belgiju

20.07.2021

05:45 >> 20:42

0

Mladi Boris Popović Srbin iz Francuske i igrač U21 selekcije Srbije otišao na pozajmicu u Serkl Briž

Put je napravio Strahinja Pavlović: Još jedan Srbin iz Monaka dolazi u Belgiju
Copyright profimedia

Strahinja Pavlović traži svoje mesto u timu Monaka posle sjajne sezone u dresu belgijskog Serkl Briža i odličnih nastupa za nacionalni tim Srbije.

U Belgiji ne kriju da je mladi Srbin bio jedan od najzaslužnijih što su sačuvali status člana elitnog društva, a sada sličan učinak očekuju od još jednog igrača sa srpskim pasošem. Reč je o 21-godišnjem mladom reprezentativcu Srbije Borisu Popoviću, koji je poput Pavlovića, ugovorom vezan za Monako.

On je zajedno sa Litvancem Edgarasom Utkisom došao na jednogodišnju pozajmicu i tokom priprema se nametnuo za poziciju štopera.

– Drago mi je što sam podigao ruku kada je trener Serkl Briža postavio pitanje u Monaku ko želi da dođe u Briž na godinu dana – rekao je Popović i nastavio:

– Mislim da je ovde projekat veoma zanimljiv za mladog igrača. Posle četiri godine u Monaku, želeo sam da testiram svoje mogućnosti po ugledu na mog prijatelja Strahinju Pavlovića. Pratio sam pomno njegov boravak u Serkl Brižu prošle sezone. Uspeo je u tome ovde vrlo dobro i moja ambicija je da sledim njegov primer.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike