De Brujne napušta Mančester siti, novac je glavni razlog! Za dve godine ću zaraditi više nego za 15 godina koliko igram!

04.06.2024

17:57

0

Autor: G. F.

Belgijanac naglasio da je i supruga za promenu sredine

De Brujne napušta Mančester siti, novac je glavni razlog! Za dve godine ću zaraditi više nego za 15 godina koliko igram!
Kevin de Brujne - Copyright Profimedia

Nije da je neočekivano, ali opet nije ni da je očekivano.

Belgijski fudbalski reprezentativac Kevin de Brujne najavio je da će napustiti Mančester siti!

Nije precizirao kada će se to desiti, pa nije isključeno da "građane" napusti i pre isteka ugovora koji važi do leta naredne godine.

U intervjuu za HLN u svojoj domovini, De Brujne je poručio da nema ništa protiv da krene stopama Kristijana Ronalda, Sadija Manea, Bobija Firmina i naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića.

- Saudijska Arabija? U mojim godinama čovek mora da bude otvoren za sve opcije. Pričamo o neverovatnom novcu u poslednjoj fazi moje karijere. O tome se mora razmisliti. Ako bih tamo igrao dve godine zaradio bih možda i više nego za dosadašnjih 15 godina.

Kevin je naglasio da se o svemu mnogo pita i njegova porodica, te da odluke ne donosi sam.

 

 

- Za Mišel (supruga, op.aut.) egzotična avantura je u redu. Sve pričamo o tome kao porodica. Moj najstariji sin ne zna ništa osim Engleske, pitao me je dokad ću igrati za Siti. Kad dođe trenutak moraćemo da se nosimo sa tim. Imam još godinu dana ugovora i moram da razmišljam šta bi moglo da se desi - poručio je Belgijanac iz redova Sitija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike