Poznato kada će Piksi objaviti spisak putnika na EURO: Selektor progovorio i o Svilaru!

27.05.2024

20:03

0

Autor: A. S.

Ništa nije definitivno

Poznato kada će Piksi objaviti spisak putnika na EURO: Selektor progovorio i o Svilaru!
Dušan Tadić i Dragan Stojković - Copyright MN Press

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi gostovao je večeras u emisiji Oko magazin na Radio Televiziji Srbije i tom prilikom obelodanio neke od zanimljivosti pred početak Evropskog prvenstva.

Piksi je otkrio da će sutra ujutru objaviti krajnji spisak igrača na koje računa na šampionatu u Nemačkoj, a na njemu neće biti najboljeg golmana Lige Evrope, Mileta Svilara.

Svilar je pre izvesnog vremena naveo da želi da igra za nacionalni tim Belgije, a potom se ubrzo ponovo našao na spisku Srbije. Međutim, Stojković nije uvrstio Svilara na širi spisak igrača za put u Nemačku, ali je sada govorio i o njemu.

Na širem spisku Srbije, na poziciji među stativama nalaze se Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović i Aleksandar Jovanović.

- Računamo na Svilara, zašto ne bismo računali na njega? Takođe, Jovanović je bio fantastičan ove sezone, mene to može samo da raduje. Sva četvorica-petorica golmana koje imamo mogu da brane zavezanih očiju, imao bih apsolutno poverenje u svakog. Imamo fantastične golmane, tako se namestilo, zasluženo dobijaju pozive. Ali samo jedan može da brani, nemam nikakav problem bilo koga da stavim - rekao je Stojković prilikom gostovanja na RTS-u.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike