Nađ kritičan prema crno-belima: Nismo zaslužili da izjednačimo, Partizan mora da igra bolje!

25.05.2024 | 22:12

Trener fudbalera kluba iz Humske nije mogao da bude zadovoljan načinom na koji su njegovi izabranici završili sezonu

Copyright MN Press

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ izjavio je posle susreta sa Radničkim iz Kragujevca da njegova ekipa nije zaslužila da izjednači u utakmici koja se završila 2:2.

Partizan je večeras u poslednjem kolu Superlige odigrao 2:2 protiv Radničkog iz Kragujevca na domaćem terenu, iako je u jednom trenutku gubio 2:0.

- Pre utakmice sam rekao da dolazi kvalitetna ekipa sa kvalitetnim pojedincima. Imali su rezultat, prilike i šanse da budu i ubedljviiji, ali smo uspeli da se vratimo. Kao što sam govorio i pre, ponovo nas je Aca spasao. Nismo zaslužili da izjednačimo - izjavio je Nađ.

Klub iz Humske je sezonu završio kao drugi na tabeli Superlige sa 78 bodova, igraće od drugog kola kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Ako smo prošle godine bili četvrti, sada drugi, to je rezultatski bolje. Međutim, ovo je bila izuzetno turbulentna sezona i Partizan mora da igra bolje, nismo bili na nivou.

Nađ je uputio čestitke ekipi Radničkog i osvrnuo se na termine odigravanja poslednjih utakmica.

- Velike čestitke Radničkom na plasmanu u Evropu. U jednom su trenutku bili ekipa u najboljoj formi. Ponavljam, ima mnogo igrača koji su interesantni i koji mi se dopadaju. Ono što mi je intresantno je što je Radnički igrao u 18.00, a Vojvodina od 19.00 sati, ne znam zašto je to tako, trebalo bi da bude sve regularno, ali dobro - zaključio je Nađ.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Tanjug