Remi za kraj: Partizan izvukao bod u Humskoj

25.05.2024

19:58

0

Crno-beli i Radnički igrali 2:2 u poslednjem meču ove sezone

Remi za kraj: Partizan izvukao bod u Humskoj
Copyright MN Press

Fudbaleri Parizana odigrali su samo 2:2 sa Radničkim 1923 u poslednjem meču ove sezone. Slobodno se može reći da su se crno-beli izvukli na svom stadionu, jer su gosti 15 minuta pre kraja meča imali prednost od 2:0.

Izabranici Alberta Nađa nisu briljirali, Kragujevčani su u većem delu meča dominirali, igrali bolji fudbal, imali zrelije šanse, ali su na kraju ispustili lepu prednost.

Sada čekaju kako će Vojvodina odigrati svoj meč protiv Mladosti, da li će biti četvrti ili peti na tabeli.

Što se tiče same, gosti su već posle nekoliko minuta poveli, a posle toga imali nekoliko zrelih šansi, ali su na poluvreme otišli sa minimalnom prednošću.

Mnogo bolji drugih 45 minuta, a najbolji pokazatelj su tri gola. Radnički duplira prednost, i tada se činilo da će sa čitavim plenom otići iz Beograda.

Međutim, crno-beli se nisu predavali uspeli su u poslednjih 15 minuta da postignu dva pogotka i tako sezonu završe remijem pred svojim navijačima.

Blog uživo:

Kraj utakmice 2:2

81. minut - Gooool! Partizan je izjednačio! Fantastična akcija crno-belih posle koje je mrežu rivala pogodio Nemanja Trifunović

74. minut - Goooool! Stiže Partizan do pogotka! Dobra akcija po desnoj strani, Janković se oslobodio čuvara i uposlio Nikolića kome nije bilo teško da sa par metara pogodi mrežu i vrati neizvesnot u meč.

71. minut - Goooool! Radnički je duplirao prednost, a strelac je Milan Aleksić! Prošao je nekadašnji Partizanov đak Kovačevića, namestio se, i sa nekih 20-ak metara pogodio sami ugao.

69. minut - Šta sada nije u gol pretvorio Ksander Severina. Tekao je napad Partizana po levoj strani, lopta je stigla do krilnog fudbalera koji iz neposredne blizine nije uspeo da savlada Lekovića. Samo korner za Partizan!

57. minut - Oprobao je Pecelj udarac iskosa sa leve strane, ali lopta odlazi preko gola.

54. minut - Pogađa Nemanja Nikolić, ali je napadač Partizana bio u ofsajd poziciji pa je gol poništen.

51. minut - Velika šansa za Radnički! Pokušao je Aleksić iz blizine, ali je Jovanović još jednom dokazao klasu.

48. minut - Pokušao je raspoloženi Vidosavljević, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

Počelo drugo poluvreme:

Kraj prvog poluvremena!

40. minut - Bez preteranih uzbuđenja na obe strane terena. Vredna pomena je i povreda golmana Radničkog Lekovića, ali čini se da nije ozbiljnije prirode, te će čuvar mreže nastaviti susret.

30. minut - Prva ozbiljna šansa za crno-bele. Janković je sa nekih 25 metara sa strane šutirao levom nogom, ali odlična intervencija golmana Radničkog Lekovića.

28. minut - Jovanović briljira u ovim trenucima. Ovoga puta odbranio je šut Bevisa.

26. minut - Kakva šansa za goste, Aleksić je šutirao sa nekih 20 metara, ali je odlično intervenisao golman Partizana Jovanović. Bolji gosti u ovih 26. minuta.

19. minut - Ponovo šansa za Kragujevčane. Sada je Bevis oprobao svoj šut, ali nema promene rezultata.

11. minut - Još jednom preti raspoloženi Vidosavljević, ali lopta odlazi preko prečke.

9. minut - Ne može Goh da nastavi utakmicu. Nastradao je Korejac u jednom duelu par minuta ranije i za njega je današnji meč gotov.

5. minut - Goooool! Poveo je Radnički pogotkom Milutina Vidosavljevića. Sevnula je kontra Kragujevčana, lopta je na levom boku stigla do Bevisa koji je pronašao Vidosavljevića, a ovaj postavio stopalo i savladao Jovanovića.

2. minut - Prva šansa za Partizan, Goh je sam izašao ispred gola Radničkog, ali golman Lekobićje sprečio čist pogodak.

Kreće utakmica:

Jubilej za Natha, odigrao 200 utakmica za Partizan. 

Igrači oba tima izlaze na teren.

Tim Partizana:

Jovanović – Stojković, Filipović, Saničanin, Antić –Ovusu, Natho – Severina, Nikolić, Goh – Baždar.

Gosti dolaze sa imperativom pobede, kako bi ostali na četvrtom mestu koje vodi u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, dok i crno-beli jurišaju na tri boda, kako bi ostali na drugoj poziciji.

- Dobro je što utakmica nije presudna, mada je svakako važna. Čestitam još jednom igračima, navijačima, upravi i svim ostalim zaposlenima na plasmanu u Evropu. Možda u ovom trenutku nismo svesni veličine uspeha. Imperativ nam je da ostanemo četvrti, iako ćemo imati jakog rivala u poslednjem kolu – rekao je Dudić pred gostovanje u Humskoj.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike