Gotovo, Dragović prelomio da li ostaje u Zvezdi! Sve je rekao upravi i Milojeviću (FOTO)

24.05.2024

16:05

0

Autor: D. N.

Upućen je i apel navijačima uoči meča sa Čukaričkim

Gotovo, Dragović prelomio da li ostaje u Zvezdi! Sve je rekao upravi i Milojeviću (FOTO)
Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai i Milan Rodić - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu protiv Čukaričkog odigrati poslednju ovosezonsku utakmicu, a onda i proslaviti duplu krunu. Ujedno će to biti oproštaj i 33-godišnjeg kapitena Aleksandra Dragovića

Tu odluku je danas na sastanku saopštio upravi kluba na čelu sa predsednikom Svetozarom Mijailovićem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Prisutan je bio i šef stručnog štaba Vladan Milojević.

- Hvala Crvenoj zvezdi na izuzetnoj ponudi i na svemu što mi je dala. Veoma mi je teško, ali doneo sam odluku u dogovoru sa porodicom da se vratim u Austriju - rekao je Dragović nakon što je saopštio svima svoju odluku.

Takođe, na sajtu crveno-belih je objavljen i kraći tekst.

- Veliki igrač postaješ onog trenutka kada ispuniš svoje dečačke snove, a o ljubavi prema Zvezdi si svima zadao domaći zadatak. Kada shvatiš da uprkos tome što imaš više od 100 utakmica u najboljim ligama na svetu i u dresu reprezentacije, nećeš biti sve ono o čemu si maštao, ako ne obučeš crveno-beli dres, e onda si ti zvezdaš od glave do pete!

I sve ono što si ikada uradio staje u taj osećaj kada izađeš iz čuvenog tunela, a oko tebe 50 hiljada zvezdaša, jer to je nešto drugo, to nije samo fudbal. To je ispit karaktera koji si ti položio čistom desetkom. 

Bilo je i trofeja za tri sezone

Stigao je u Zvezdu u julu 2021. godine iz Bajer Leverkuzena kao slobodan igrač.

U crveno-belom dresu je osvojio po tri titule Superlige Srbije i tri pehara Kupa Srbije.

Veliki čovek ostaješ kada i posle svega toga budeš svaki dan nasmejan, srdačan, raspoložen. Kada postaneš svestan da si ti klub koji predstavljaš i koji voliš, onda u svakom trenutku znaš kako treba da se ponašaš.

Hvala ti što si nas sve još jednom podsetio koliko je Zvezda moćna i koliko Zvezda može da se voli. Zidovi Marakane će zauvek pričati o jednoj velikoj ljubavi, a tvoji klizeći startovi će biti urezani u glavi svih navijača koji te toliko obožavaju - napisano je u objavi.

Takođe, upućen je i apel navijačima.

- Navijači, dođite sutra na utakmicu protiv Čukaričkog koja je na programu od 19 časova i pozdravite Aleksandra Dragovića - takođe stoji na sajtu crveno-belih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike