Vojvodina mora da pobedi! Mladost je poslednja prepreka ka Evropi

24.05.2024

15:38

0

Autor: D. N.

U finalu Kupa Srbije nije bilo uspeha, pa sada postoji još jedna šansa

Vojvodina mora da pobedi! Mladost je poslednja prepreka ka Evropi
Copyright MN Press

Fudbaleri Vojvodine ovu sezonu završavaju pred svojim navijačima, u subotu protiv ekipe Mladosti. Pošto su u utorak poraženi u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde, jedna šansa za plasman u Evropu je propuštena.

Ali sada postoji nova, pa tako šef struke novosadskog tima Božidar Bandović želi da njegova ekipa osvoji još ta tri boda i potvrdi plasman u Evropu. Pobeda je neophodna kako ne bi zavisili od ostalih rezultata.

Radnički 1923 koji gostuje Partizanu je četvrti sa 60 bodova, dok Vojvodina ima 58. Čukarički koji će snage odmeriti sa novim-starim prvakom Crvenom zvezdom je šesti sa 57.

- Preostala je ta još jedna utakmica u kojoj je nama potrebna pobeda. Želimo da odigramo dobro i da pobedimo, što bi bilo od velikog značaja za naš plasman u Evropu. Nećemo gledati druge protivnike koji imaju svoje ciljeve. Mi hoćemo tri boda i da odigramo kao do sada.

Ekipa Mladosti je iskusna, menjala je sistem, očekujemo nisku odbranu i igru na kontra napade, kao i na prekide. Što se tiče naše ekipe, svi su spremni, iako je bio dosta zgusnut raspored, zato nam je bio fokus na oporavku i analizi svakog sledećeg rivala - rekao je Bandović i dodao da je ekipa umorna, ali i motivisana da osvoji još ta tri boda.

- Moramo da se napnemo, jeste da smo istrošeni i emotivno i fizički, osim finala Kupa bilo je tu još dosta bitnih utakmica. Sve te mečeve odigrali smo onako kako ja želim kao trener i tako ćemo nastaviti. Ali, opet moramo da damo sve od sebe i da pobedimo za kraj - zaključio je Bandović.

Kapije "Karađorđa" biće otvorene, a ulaz slobodan za sve navijače Vojvodine. Utakmica Vojvodina je na programu u subotu, od 19 časova, uz prenos na TV Arena sport 4.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike