Ljajić je bio u stanju potpune alkoholisanosti: Evo koliko promila u krvi je imao - u policijskoj stanici Adem radi ovo!

18.05.2024

12:06

0

Skandal u režiji bivšeg reprezentativca

Ljajić je bio u stanju potpune alkoholisanosti: Evo koliko promila u krvi je imao - u policijskoj stanici Adem radi ovo!
Copyright Elmedin Hajrovic/ATAImages

Ademu Ljajiću određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog ogromnog incidenta koji je napravio u jednom beogradskom hotelu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je sa još jednim "NN licem" ušao u jedan beogradski hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar, ali im je recepcioner rekao da isti ne radi nakon čega je Adem samoinicijativno ušao u šank. Vređao je potom recepcionara i uz pretenje ga uhvatio za revere.

Elmedin Hajrovic/ATAImages
Adem Ljajić

Usledila je prijava policiji, a onda se nastavio haos u režiji Ljajića. Za vreme privođenja pretio je patroli "da ih je video i da će ga zapamtiti", a po dolasku u policijsku stanicu pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Adem Ljajić trenutno se nalazi na trežnjenju u policijskoj stanici na Novom Beogradu, nakon niza krivičnih dela koja je počinio u teško alkoholisanom stanju. Proverom je utvrđeno da fudbaler Novog Pazara ima 2,2 promila alkohola u krvi, saznaje "Telegraf.rs".

Kod sebe u trenutku hapšenja nije mogao službenim licima da pokaže svoju ličnu kartu pošto je nije poneo sa sobom, što je još jedan u nizu prekršaja.

Zbog svega toga, Adem neće igrati na današnjoj utakmici u Pančevu gde gostuje njegov Novi Pazar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike