Partizan je sada najopasniji! Bandović poštuje ranjene crno-bele, gostovanje u Humskoj nikad nije bilo teže

30.04.2024

14:33

0

Autor: A. S.

Svesni su u Novom Sadu da je svaka utakmica kao finale

Partizan je sada najopasniji! Bandović poštuje ranjene crno-bele, gostovanje u Humskoj nikad nije bilo teže
Copyright FK Vojvodina

Fudbaleri Partizana kasno sinoć su ostali bez trenera, Upravni odbor je rešio da smeni Igora Duljaja, pa će u nastavku sezone, crno-bele voditi prvi pomoćnik, Albert Nađ.

Ali, ova promena se poput mnogih događa u pogrešnom trenutku, dok se igra finiš domaćeg šampionata, a nakon tri poraza u nizu, sledi meč sa ekipom Vojvodine.

Crveno-beli iz Novog Sada u Humsku stižu u četvrtak od 17 sati, a šef struke Novosađana, Božidar Bandović izuzetno poštuje rivala koji se nalazi u problemima. 

- Čeka nas težak meč protiv velikog tima. Trenutno nema pozitivne rezultate, ali je pre mesec dana bio prvi i borio se za prvo mesto. Doživeo je neke promene. Ipak, mi moramo da gledamo nas i da se pripremamo što bolje. U tim velikim utakmicama promene, uz negativne rezultate, često mogu da učine ekipe najopasnijim. Za nas je svaka naredna utakmica kao finale - rekao je Bandović i naveo da nije poznato da li će Stefan Đorđević moći da igra:

- Mi naš stil nećemo menjati, Vojvodina kao veliki klub treba tako da igra. Pokazali smo na poslednjih nekoliko mečeva da igramo veoma dobro i na istom stvarima ću insistirati. Sigurno će i Partizan imati tu neku vrstu šok terapije, ali nikad se ne zna i mi nećemo da se obaziremo na to. Na nama je da se što bolje pripremimo za taj meč.

Na kraju, iskusni stručnjak je pohvalio svoje izabranike.

- Tokom ova tri dana moramo da se fokusiramo na oporavak i analizu igre rivala. Na poslednjoj utakmici niste videli neke fizičke promene, što je bio slučaj ranije. I dalje je jak intenzitet u drugim poluvremenima. Nije to lako, jer želim da igrači budu uporni i borbeni, sve to rade veoma dobro - zaključio je Bandović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike