Siti večeras daje 3 gola Realu, a evo i zašto je to tako! Nestvaran niz engleskog velikana koji ima veze i sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)

17.04.2024

14:22

0

Autor: G. F.

Četa Pepa Gvardiole ispisuje stranice one zanimljive istorije u elitnom takmičenju

Siti večeras daje 3 gola Realu, a evo i zašto je to tako! Nestvaran niz engleskog velikana koji ima veze i sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)
Haland i Foden slave gol protiv Mančester sitija - Copyright Profimedia

Prvi polufinalni par Lige šampiona nam je poznat nakon više nego uzbudljivih dvomeča Dortmunda i Atletiko Madrida, odnosno PSŽ-a i Barselone.

Večeras dobijamo i preostala dva učesnika i nemamo nikakvu dilemu da će sve da pršti tokom duela Bajerna i Arsenala (prvi meč 2:2) i Mančester sitija i Reala (3:3).

Nekako će oni neutralni zaljublejnici u fudbal sigurno više pažnje, ako ne i svu posvetiti duel na Etihadu i dvoboju engleskog i španskog velikana, duelu četa Pepa Gvardiole i Karla Anćelotija.

Baš taj meč mogao bi da postane i istorijski, i to kada pričamo o onim zabavnim i zanimljivim istorijskim podacima. Baš na tom meču Mančester siti će postići tačno 3 gola. Za Real ne možemo da pretpostavimo, ali nam igre Sitija ove sezone garantuju baš 3, tačno 3 lopte u mreži rivala.

Mančester siti u Ligi šampiona

Mančester siti - Crvena zvezda 3:1

Lajpcig - Mančester siti 1:3

Jang Bojs - Mančester siti 1:3

Mančester siti - Jang Bojs 3:0

Mančester siti - Lajpcig 3:2

Crvena zvezda - Mančester siti 1:3

Kopenhagen - Mančester siti 1:3

Mančester siti - Kopenhagen 3:1

Real - Mančester siti 3:3

Mančester siti - Real 3:?

A evo i zašto. Odigrali su "građani" 9 utakmica i postigli 27 golova, odnosno prosečno 3 po meču. Ali ne samo prosečno. Nego baš 3 po svakom meču!

Počelo je 19. septembra duelom sa Crvenom zvezdom na Etihadu i pobedom od 3:1. U 2. kolu, 4. oktobra, na gostovanju Lajpcigu ponovo je bilo 3:1, baš kao i na terenu Jang Bojsa 25. oktobra.

Ekipa iz Švajcarske gostovala je Sitiju u 4. kolu 7. novembra i bilo je 3:0 za engleski tim, a tri nedelje kasnije na Etihadu je pao i Lajpcig, tada sa 3:2.

Grupnu fazu izabranici Pepa Gvardiole zatvorili su na stadionu Rajko Mitić 13. decembra pobedom od 3:2. Podsetite se golova sa oba meča engleskog i srpskog tima.

Usledio je dvomeč osmine finala Lige šampiona sa Kopenhagenom i dve pobede od po 3:1 - 13. februara i 6. marta.

Konačno, prošle nedelje, 9. aprila na Santjago Bernabeuu, stadionu najvećeg kluba na svetu Reala, bilo je 3:3.

Bila bi baš šteta da i večeras ne postignu 3 gola... Nije bitno da li navijate za njih ili protiv njih, zbog ove više nego zanimljive statistike bitno je samo da još 3 puta zatresu mrežu rivala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike