Srbin rešio revanš: Birmančević zakazao duel sa prvakom Škotske (VIDEO)

27.07.2021

18:33 >> 20:09

0

Za sredu su zakazani ostali revanši

Srbin rešio revanš: Birmančević zakazao duel sa prvakom Škotske (VIDEO)
Copyright MN Press

Poznati su i prvi učesnici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. To su Legija, Malme i zagrebački Dinamo.

Malme je gostovao Helsinkiju i odigrao nerešeno (2:2), ali je prednost iz prvog meča od 2:1 bila dovoljna za prolaz dalje. Već u prvom minutu meča ekipa sa severa Evrope bilo je 1:0 za domaćina. Strelac je bio Miro Tenho, ali je devet minuta kasnije izjednačio Anders Kristijansen. Zatim je gol za prednost Malmea, u 76. minutu dao Veljko Birmančević.

Nekadašnji igrač Partizana i Čukaričkog je bio strelac i tokom vikenda u nacionalnom šampionatu. Konačan rezultat je postavio Riku Riski samo dva minuta kasnije. Taj gol ipak nije bio dovoljan za prolaz dalje. Malme će sada na megdan Glazgov Rendžersu, prvaku Škotske.

Legija je kao gost pobedila Floru u Talinu, sa 1:0. Čovek odluke bio je Rafael Gimaraeš Lopes, a gol je dat u 67. minutu. Rival poljskog tima za koji je danas sve vreme igrao Filip Mladenović biće Dinamo iz Zagreba.

“Modri” su pobedili Omoniju u Nikoziji, a jedini gol dao je Luka Menalo u 79. minutu.

I za sredu su zakazani revanši drugog kola kvalifikacija za elitno UEFA takmičenje. Među njima je i duel Crvene zvezde i Kairata. Ko bude bolji igraće sa uspešnijim iz duela Šerifa i Alaškerta.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike