Partizan napadao, a Zvezda slavila golom Ivanića! Prva pobeda Dejana Stankovića nad crno-belima i šampionska titula u džepu! (VIDEO)

07.04.2024 | 07:07

Autor: G. F.

Borjan sačuvao crveno-bele pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić

Copyright MN Press

Prošle su tačno tri godine od trećeg večitog derbija koji je igran bez prisustva navijača.

Tog 7. aprila 2021. pred duel Crvene zvezde i Partizana na talonu je bila titula za crveno-bele, koji su pre tog duela imali devet bodova viška u odnosu na crno-bele.

Stoga je normalno što je Partizan napadao i napadao u želji da savlada golmana Milana Borjana, koji je samo u prvom poluvremenu osam puta bio na udaru rivala.

Gol Mirka Ivanića u 58. minutu je, ispostavilo se, bio dovoljan Zvezdi za tri boda i stavljanje obe ruke na šampionski pehar. Baš kao i za prvenac Dejana Stankovića u duelima sa večitim rivalom.

Crno-beli su najviše žalili za prečkom Filipa Holendera iz 41. i promašajem Sejdube Sume u 89. minutu susreta.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić (od 88. Gobeljić) - Sanogo, Petrović (od 46. Kanga) - Nikolić (od 46. Falčineli - od 87. Pavkov), Ivanić, Katai (od 74. Srnić) - Ben.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković - Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović - Šćekić, Zdjelar (od 70. Jojić) - Asano, Natho (od 59. Suma), Jović (od 46. L. Marković) - Holender (od 88. Stefanović).

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam